tabloya girilen degeri çekme
Tarih
20/07/2010 23:25
Konu Sahibi
ccollezium
Yorumlar
3
Okunma
1123
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ccollezium
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
9
18/02/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
06/10/2016,11:41
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba ekteki Access dosyamda söyle bir sorunum var
ıkı tablom var bir ögrencı ve yoklama tabloları istiyorumki ögrenci tablosunda adını girince sınıfını yoklama tablosundan o ogrencının ısmını bulsun ve sınıfını getırsın Excel dekı vlookup gıbı ancak yapamadım


Ek Dosyalar
.zip   Veritabanı1.zip (Dosya Boyutu: 10,78 KB / İndirme Sayısı: 7)
ccollezium, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn ccollezium, tabloların amacı verileri depolamaktır. Tabloyu açarak veri eklemek doğru değil. Bahsettiğiniz veya benzeri işlevler için form kullanılır. Uygulamanızda yoklama isminde form ekledim. Formdaki adı soyadı açılan kutusuna yazılan kodları inceleyiniz.

Ayrıca aşağıdaki konuyu incelemeyi ihmal etmeyin.

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1_deneme.rar (Dosya Boyutu: 12,76 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

ccollezium
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
9
18/02/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
06/10/2016,11:41
Çözüldü 
merhaba
evet bu işlemi formla yapabılıyorum
ben boyle bırsey varmnı dıye dusundum yanı
dınamık bı tablo gıbı
bıldıgım ıyı oldu teşekkurler
ccollezium, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Konu çözümlenmiş sorular bölümüne taşınmıştır.

sonraki mesajlarınızı Site Kurallarında belirtildiği gibi Lütfen TÜRKÇE yazınız.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 134 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Tcmb Döviz Kuru Çekme ALTANs 7 105 28/04/2017, 17:57 ALTANs
  İlişkili Tabloya Formla Yeni Veri Girişi ALTANs 2 85 26/04/2017, 12:18 ALTANs
  Onay Kutusu Değerlerini Tabloya Kaydetme Allback 10 172 19/04/2017, 08:06 Allback
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 480 12/04/2017, 19:21 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status