Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2010 13:44
Konu Sahibi
manco41
Yorumlar
7
Okunma
2111
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

manco41

Üye
Üye
 43
 7
 3
 24/12/2008
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/12/2010,12:18
Çözüldü 
arkadaşlar iki tablom üye üyeis diye,
üyeleri kaydedikten sonra formdan üyeno'su girip bul dediğim zaman
üyenin bilgilerinin formdaki text boxlar a gelmesini istiyorum.

Alttaki dosyada nasıl olduğunuda göreceksiniz .


Ek Dosyalar
.mdb   uye.mdb(Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 8)

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn. Manco41, öncelikle eklentilerinizi sıkıştır ve onar, sonrada zip veya rar yaparak yüklemeniz gerektiğini hatırlatırım. Uygulamanızı sizin için biraz değiştirdim. Etiket isimleri ve formların görselliği size kalmış. Bir inceleyin kolay gelsin.Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   uye.rar(Dosya Boyutu: 18,47 KB / İndirme Sayısı: 25)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.716
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Burdaki konuya da göz atarsanız size faydası olacağı kanaatindeyim

https://www.accesstr.net/konu-dlookup-is...ht=Dlookup


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

manco41

Üye
Üye
 43
 7
 3
 24/12/2008
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/12/2010,12:18
Çözüldü 
ercan bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz yaptığınız şekilde olmasını istemiyorum.
puletin arkadaşımızın gönderdiği daha yararlı olacak vb sisteminde istiyorum
bazıları bu işlemi i
select alanadı from taloadı where şeklinde yapıyor.
ilginiz iin teşekkürler



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Dediğiniz gibi Sql ile yapılabilir ancak sizin için en güzeli Dlookup ile kullanım olacaktır. Sayın Puletin'in bahsettiği konu ile birlikte imzamda yer alan konuları incelerseniz istediğiniz gibi olduğunu göreceksiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Eğer öyle istiyorsanız..Yapılacak şey hocaların dediği gibi Dlookup ...Kolay gelsin.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Butona Metin Kutusundaki Köprüye Gitmesi İçin Komut Vermek Serkan Kurt 9 229 08/09/2018, 20:19
Son Yorum: Serkan Kurt
Çözüldü Formdaki Comboboxtan Kaydın Resmini(Jpeg) Getirme delichon 7 223 24/07/2018, 10:53
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Tutarı Diğer Forma Aktarma haziran4 3 140 21/07/2018, 17:20
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formdan Forma Veri Aktarmak m_demir 2 150 13/07/2018, 10:36
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 287 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.