tablodan formdaki textboxlara bilgi aktarmak
Tarih
06/01/2010 13:44
Konu Sahibi
manco41
Yorumlar
7
Okunma
1670
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
manco41
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
arkadaşlar iki tablom üye üyeis diye,
üyeleri kaydedikten sonra formdan üyeno'su girip bul dediğim zaman
üyenin bilgilerinin formdaki text boxlar a gelmesini istiyorum.

Alttaki dosyada nasıl olduğunuda göreceksiniz .


Ek Dosyalar
.mdb   uye.mdb (Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. Manco41, öncelikle eklentilerinizi sıkıştır ve onar, sonrada zip veya rar yaparak yüklemeniz gerektiğini hatırlatırım. Uygulamanızı sizin için biraz değiştirdim. Etiket isimleri ve formların görselliği size kalmış. Bir inceleyin kolay gelsin.Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   uye.rar (Dosya Boyutu: 18,47 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Burdaki konuya da göz atarsanız size faydası olacağı kanaatindeyim

https://www.accesstr.net/konu-dlookup-is...ht=Dlookup
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

manco41
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ercan bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz yaptığınız şekilde olmasını istemiyorum.
puletin arkadaşımızın gönderdiği daha yararlı olacak vb sisteminde istiyorum
bazıları bu işlemi i
select alanadı from taloadı where şeklinde yapıyor.
ilginiz iin teşekkürler
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Dediğiniz gibi Sql ile yapılabilir ancak sizin için en güzeli Dlookup ile kullanım olacaktır. Sayın Puletin'in bahsettiği konu ile birlikte imzamda yer alan konuları incelerseniz istediğiniz gibi olduğunu göreceksiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Eğer öyle istiyorsanız..Yapılacak şey hocaların dediği gibi Dlookup ...Kolay gelsin.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki Bilgi Gösterilmesi Hk serkan1985 2 74 23/04/2017, 01:39 serkan1985
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.430 20/04/2017, 15:33 fth_babur
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 515 12/04/2017, 19:21 uMits
  Alt Formdaki Verileri Sıralama Problemi hbal09 4 99 27/03/2017, 11:22 atoz112
  Formdaki Listede Veri Yoksa Liste Kutusunu Ve Dikdörtgeni Gizlemek haziran4 4 166 18/03/2017, 23:40 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status