Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2010 13:44
Konu Sahibi
manco41
Yorumlar
7
Okunma
2084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

manco41

Üye
Üye
 43
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
arkadaşlar iki tablom üye üyeis diye,
üyeleri kaydedikten sonra formdan üyeno'su girip bul dediğim zaman
üyenin bilgilerinin formdaki text boxlar a gelmesini istiyorum.

Alttaki dosyada nasıl olduğunuda göreceksiniz .


Ek Dosyalar
.mdb   uye.mdb(Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 8)

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn. Manco41, öncelikle eklentilerinizi sıkıştır ve onar, sonrada zip veya rar yaparak yüklemeniz gerektiğini hatırlatırım. Uygulamanızı sizin için biraz değiştirdim. Etiket isimleri ve formların görselliği size kalmış. Bir inceleyin kolay gelsin.Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   uye.rar(Dosya Boyutu: 18,47 KB / İndirme Sayısı: 25)

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Burdaki konuya da göz atarsanız size faydası olacağı kanaatindeyim

https://www.accesstr.net/konu-dlookup-is...ht=Dlookup


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

manco41

Üye
Üye
 43
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
ercan bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz yaptığınız şekilde olmasını istemiyorum.
puletin arkadaşımızın gönderdiği daha yararlı olacak vb sisteminde istiyorum
bazıları bu işlemi i
select alanadı from taloadı where şeklinde yapıyor.
ilginiz iin teşekkürler



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Dediğiniz gibi Sql ile yapılabilir ancak sizin için en güzeli Dlookup ile kullanım olacaktır. Sayın Puletin'in bahsettiği konu ile birlikte imzamda yer alan konuları incelerseniz istediğiniz gibi olduğunu göreceksiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Eğer öyle istiyorsanız..Yapılacak şey hocaların dediği gibi Dlookup ...Kolay gelsin.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Forma Veri Aktarmak m_demir 2 71 13/07/2018, 10:36
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 185 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 116 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Verileri Tablolara Aktarmak m_demir 8 196 24/06/2018, 10:54
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Formdan Bilgi Aktarma Dart Reder 5 146 23/06/2018, 17:01
Son Yorum: ozguryasin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.