Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
15/05/2010 17:12
Konu Sahibi
akifergun
Yorumlar
9
Okunma
4083
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

akifergun

Üye
 32
 15
 3
 01/04/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 26/07/2018,22:18
Çözüldü 
Merhaba arkadaslar
1.Sorum Dlookup Foksiyonu ile alakalıydı text6 temin sursini çekicektim onu yaptım.
=DLookUp("TeminSuresi";"Parça";"ParcaKodu='" & [ParcaKodu] & "'") kodu en son cıft tırnagı unutuyormusum.
2. sorunum ıse abc oranı querysinde 2010 yılı ıcın ana urunun yuzdesı %35 baba ürünün yüzdesi yüzde 65 olararak gösteriliyor yalnız ben bunları toplayark gıdecek bır sekılde gostermek ıstıyorum 1 alanda baba %100(65+35) 2 alanda 35 ananın yuzdesını gostermek ıstıyorum ama ısın ıcınden bır tulu cıkamadım. Yardım etmek ısteyenlere sımdıden tesekkurler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar(Dosya Boyutu: 27,54 KB / İndirme Sayısı: 9)
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Tam anlayamadım fakat istediğiniz böyle birşeymi ?


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar(Dosya Boyutu: 31,65 KB / İndirme Sayısı: 16)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Sn Akifergun ortaya bir sorun atıyorsunuz sonra verilen cevaplara geri dönüş yapmıyorsunuz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

akifergun

Üye
 32
 15
 3
 01/04/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 26/07/2018,22:18
Çözüldü 
Oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım biraz sabırsızsınız burdayım merak etmeyinLol istediğim bu şekilde degil örnek vermek gerekirse
a 80
b 15
c 5

bu sekılde olan tabloyu su sekılde gormek ıstıyorum
a 80+15+5=100
b 15+5=20
c 5


akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Sn Akifergun yapmak istediğiniz raporu eldeki veriler ışığı altında bir Excel sayfası olarak ekleyebilirmisiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

akifergun

Üye
 32
 15
 3
 01/04/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 26/07/2018,22:18
Çözüldü 
Sn ufuk bey ilginiz için tekrar teşekkürler yalnız Excel sayfası eklediğimde o dataları nasıl otomatik gireceğim bendeki data seti biraz kalabalıkta teşekkürler


akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Acces Toplayarak Verileri Getirme kirbasferhat 3 224 19/08/2018, 19:55
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Hatalı Kayıta Gitme Hk larion 3 779 14/08/2018, 19:30
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Tüm Altformlarda İlk Kayda Gitme hbal09 2 191 09/08/2018, 09:51
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Toplayarak İlerleme onder10 7 585 14/10/2017, 06:28
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 3.312 20/04/2017, 15:33
Son Yorum: fth_babur

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444