Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/05/2010 17:12
Konu Sahibi
akifergun
Yorumlar
9
Okunma
3720
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

akifergun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Merhaba arkadaslar
1.Sorum Dlookup Foksiyonu ile alakalıydı text6 temin sursini çekicektim onu yaptım.
=DLookUp("TeminSuresi";"Parça";"ParcaKodu='" & [ParcaKodu] & "'") kodu en son cıft tırnagı unutuyormusum.
2. sorunum ıse abc oranı querysinde 2010 yılı ıcın ana urunun yuzdesı %35 baba ürünün yüzdesi yüzde 65 olararak gösteriliyor yalnız ben bunları toplayark gıdecek bır sekılde gostermek ıstıyorum 1 alanda baba %100(65+35) 2 alanda 35 ananın yuzdesını gostermek ıstıyorum ama ısın ıcınden bır tulu cıkamadım. Yardım etmek ısteyenlere sımdıden tesekkurler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 27,54 KB / İndirme Sayısı: 9)
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Tam anlayamadım fakat istediğiniz böyle birşeymi ?


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 31,65 KB / İndirme Sayısı: 16)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Sn Akifergun ortaya bir sorun atıyorsunuz sonra verilen cevaplara geri dönüş yapmıyorsunuz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

akifergun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım biraz sabırsızsınız burdayım merak etmeyinLol istediğim bu şekilde degil örnek vermek gerekirse
a 80
b 15
c 5

bu sekılde olan tabloyu su sekılde gormek ıstıyorum
a 80+15+5=100
b 15+5=20
c 5


akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Sn Akifergun yapmak istediğiniz raporu eldeki veriler ışığı altında bir Excel sayfası olarak ekleyebilirmisiniz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

akifergun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Sn ufuk bey ilginiz için tekrar teşekkürler yalnız Excel sayfası eklediğimde o dataları nasıl otomatik gireceğim bendeki data seti biraz kalabalıkta teşekkürler


akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Toplayarak İlerleme onder10 7 304 14/10/2017, 06:28 ozanakkaya
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.901 20/04/2017, 15:33 fth_babur
Çözüldü Form Açıldığında Yeni Kayda Gitme Problemi ferhatozge 6 690 30/11/2016, 15:53 ferhatozge
Çözüldü Bir sayfa aşağı-yukarı gitme "PAGE DOWN-UP" Sorunu sertac76 3 644 22/07/2016, 08:50 sertac76
Çözüldü Hatalı Kayıta Gitme Hk larion 2 588 29/10/2015, 23:00 larion

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.