Sütun Temizleme
Tarih
03/01/2012 22:30
Konu Sahibi
abone0069
Yorumlar
2
Okunma
911
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
abone0069
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
43
27/02/2010
0
Ankara
Belirtilmemiş
16/09/2013,21:23
Çözüldü 
Sn. Arkadaşlar

Ekteki örnekteki formda kira giderleri sütunun tek bir butonla hepsini temizleyim yerine 0 (sıfır) değeri atamak için gerekli kod ve yol hakkında bilgi verirseniz çok sevinir saygılarımı sunarım....



Ek Dosyalar
ÖRNEK333.rar
[33.08 KB]
abone0069, 27-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.393
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Alıntı:Ekteki örnekteki formda kira giderleri sütunun tek bir butonla hepsini temizleyim yerine 0 (sıfır) değeri atamak için gerekli kod


anladığım kadarıyla;
Tablodaki kira gideri sütununun tamamını 0 yopmok için butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu yaz.

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL ("UPDATE İSİMLER SET [KİRA GİDERİ] = '0'")
Form.Requery
DoCmd.SetWarnings True


ayrıca, lütfen konu başlığını tümü büyük larflerle yazma.

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Katkılarınız için teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sütun Genişliklerinin Otomatik Ayarlanması cazcaz678 3 93 06/03/2017, 22:40 cazcaz678
  Listbox Sütun Toplama İbrahim Şenol 4 92 24/02/2017, 23:47 İbrahim Şenol
  excele aktarma, sutun başları ve hücre ayarları hknct 3 78 11/02/2017, 21:17 hknct
  Formda Alt Form Sutun Toplamlarını alma haziran4 14 282 02/02/2017, 12:09 atoz112
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 130 05/01/2017, 17:06 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status