Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/01/2010 18:11
Konu Sahibi
derebeyi
Yorumlar
7
Okunma
2911
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
 41
 53
 165
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 22/01/2019,12:34
Çözüldü 
Saygıdeğer üstadlarım, sitede birçok fotoğraf ekleme örneği mevcut. Bunlardan biriside şimdi eklediğim ayhan2122 hocamın örneği, ancak hiç birisinde aradığımı bulamadım. Hepsinde aynı problem var.
Problem; Sürekli form veya raporda resim/fotoğraf gösterdiğinde birden fazla kayıt olmasına rağmen hepsinde ilk kayda ait resim/fotoğraf görüntülenmekte, hangi kayda tıklanırsa (sürekli formda) o kaydınkini getirerek hepsini değiştirmekte,

İstek; Her iki durumda da her kaydın kendisine ait fotoğrafın görüntülenmesini istiyorum. Saygılarımla..



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,13:55
Çözüldü 
Rapor kolayda, Sürekli formda maalesef bildiğim bir yöntem yok.

Sürekli form yerine, İlişkisiz formda ADO kullanarak yaptığım bir çözüm var. Onu incele.
Toplu Resim Gösterimi

Sanırım bu dosyada rapor örneği de vardı.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
 41
 53
 165
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 22/01/2019,12:34
Çözüldü 
Sayın seruz hocam, Raporda kolay olduğunu belirtmişsiniz. Benim için asıl önemli olanda bu zaten.. Birden fazla personelin listesini yanlarında fotoğrafları ile birlikte raporlamam gerekiyor. Yönlendirdiğiniz örneğe baktım, çözüm bulamadım. ayhan hocamın örneğinde raporlama olayını halledebilirseniz minnettar olurum.Saygılarımla



Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
 54
 154
 1.159
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:derebeyi
Ofis 2007 de bu özellik zaten var.



Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
 41
 53
 165
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 22/01/2019,12:34
Çözüldü 
Sn ogulcan 2003 kullanıyorum..



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,13:55
Çözüldü 
Aslında kodları doğru yazmışsınız ama raporun activate olayına değil de raporun Detail kısmının Print olayına yazacaksınız. (Ayrıntı-Basıldığında olayı)

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
Dim Patates

    If IsNull(SrNO) Then
        ImageFrame.Picture = Empty
    Else
        Patates = CurrentProject.Path & "\Photos\" & Me.SrNO & ".jpg"
        ImageFrame.Picture = Patates
    End If

End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.512 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Raporda Resim Kalitesi Bilal Demirci 4 85 11/02/2019, 17:24
Son Yorum: Bilal Demirci
Çözüldü Raporda Otomatik Sıra Numarası Verirken Parametre Değeri Gir Uyarısı Gelmesi mmert06 5 229 25/01/2019, 00:47
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü A Formunda Kaydedilen Değerleri B Formunda Gösterme. Oğuz Türkyılmaz 18 309 20/01/2019, 17:20
Son Yorum: Allback
Çözüldü Butona Tıklandığında, Butona Atanan Değerlerin Sürekli Form'da Kayda Alınması. Oğuz Türkyılmaz 8 323 06/01/2019, 01:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.