Sürekli Form ve Raporda Fotoğraf Gösterme
Tarih
13/01/2010 18:11
Konu Sahibi
derebeyi
Yorumlar
7
Okunma
2368
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



derebeyi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
06/11/2008
0
Samsun
Ofis 2007
30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Saygıdeğer üstadlarım, sitede birçok fotoğraf ekleme örneği mevcut. Bunlardan biriside şimdi eklediğim ayhan2122 hocamın örneği, ancak hiç birisinde aradığımı bulamadım. Hepsinde aynı problem var.
Problem; Sürekli form veya raporda resim/fotoğraf gösterdiğinde birden fazla kayıt olmasına rağmen hepsinde ilk kayda ait resim/fotoğraf görüntülenmekte, hangi kayda tıklanırsa (sürekli formda) o kaydınkini getirerek hepsini değiştirmekte,

İstek; Her iki durumda da her kaydın kendisine ait fotoğrafın görüntülenmesini istiyorum. Saygılarımla..


Ek Dosyalar
.rar   ResimYukleme_ayhan2122.rar (Dosya Boyutu: 23,24 KB / İndirme Sayısı: 38)
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
22/02/2017,13:07
Çözüldü 
Rapor kolayda, Sürekli formda maalesef bildiğim bir yöntem yok.

Sürekli form yerine, İlişkisiz formda ADO kullanarak yaptığım bir çözüm var. Onu incele.
Toplu Resim Gösterimi

Sanırım bu dosyada rapor örneği de vardı.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

derebeyi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
06/11/2008
0
Samsun
Ofis 2007
30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın seruz hocam, Raporda kolay olduğunu belirtmişsiniz. Benim için asıl önemli olanda bu zaten.. Birden fazla personelin listesini yanlarında fotoğrafları ile birlikte raporlamam gerekiyor. Yönlendirdiğiniz örneğe baktım, çözüm bulamadım. ayhan hocamın örneğinde raporlama olayını halledebilirseniz minnettar olurum.Saygılarımla
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:derebeyi
Ofis 2007 de bu özellik zaten var.
Cevapla

derebeyi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
148
06/11/2008
0
Samsun
Ofis 2007
30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn ogulcan 2003 kullanıyorum..
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
22/02/2017,13:07
Çözüldü 
Aslında kodları doğru yazmışsınız ama raporun activate olayına değil de raporun Detail kısmının Print olayına yazacaksınız. (Ayrıntı-Basıldığında olayı)

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
Dim Patates

    If IsNull(SrNO) Then
        ImageFrame.Picture = Empty
    Else
        Patates = CurrentProject.Path & "\Photos\" & Me.SrNO & ".jpg"
        ImageFrame.Picture = Patates
    End If

End Sub




Ek Dosyalar
.rar   ResimYukleme_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 26,89 KB / İndirme Sayısı: 66)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 89 20/02/2017, 18:27 metbal
  Raporda sayıların istenen toplamları vermesi murat dikme 1 57 20/02/2017, 06:38 murat dikme
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 61 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 47 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 39 15/02/2017, 06:10 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya