Sql WHERE deyiminde hata
Tarih
12/01/2014 19:45
Konu Sahibi
orderyazbim
Yorumlar
2
Okunma
840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
orderyazbim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
17/12/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
28/05/2017,00:33
Çözüldü 
Tüm form üyelerine iyi akşamlar. Arkadaşlar ADO ile tablodan Calışan isimli butonla veri alıyarum. Çalışmayan isimli btondaki kodda form üzerinde bulunan Kod ve tarih alanına göre veri almak istiyorum ama ama devamlı hata alıyorum. Galiba WHERE Sql deyiminde hata yapıyorum. Çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Microsoft Office Access Uygulaması.rar (Dosya Boyutu: 19,9 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Komut0'ın kodlarını aşağıdaki kodlarla değiştirerek deneyiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Dim Kriter As String
If Len(Me.birimkodu) > 0 Then
Kriter = Kriter & "tbl_brmkodu LIKE '%" & Me.birimkodu & "%' AND "
End If
If Len(Me.tarih) > 0 Then
Kriter = Kriter & "tbl_tarih LIKE '%" & Me.tarih & "%' AND "
End If
If Len(Kriter) > 0 Then
Kriter = " WHERE " & Left(Kriter, Len(Kriter) - 4)
End If
strSQl = "SELECT * FROM tbl_ameliyatalt " & Kriter & ";"
Set rstkayit = New ADODB.Recordset
rstkayit.Open strSQl, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic
With rstkayit
Me.ydshpl = .Fields("tbl_ydokukö")
Me.ydshpz = .Fields("tbl_ydokuköa")
Me.sdshpl = .Fields("tbl_sdokukö")
Me.sdshpz = .Fields("tbl_sdokuköa")
End With


Cevapla

orderyazbim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
17/12/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
28/05/2017,00:33
Çözüldü 
Sayın ozanakkaya yardım için teşekür ederim. Kodu uyguladım ve çalıştı. Gerçekten çok güzel. Eline bilgine sağlık. Eğer zamet olmazsa bu kodun satır olarak neler yaptığını. Yani her satırın ne işlem yaptığını açıklaman mümkün olabilirmi. Hem öğrenme açısından hemde arşivde bulunma açısından. Saygı ve sevgilerimle teşekkürlerimi sunarım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Microsoft Comm Control 6.0 (SP6) ActiveX'ni eklerken hata sertac76 8 444 30/03/2017, 14:55 sertac76
  Tabloya Veri Eklerken Hata Alıyorum pelitt 3 128 26/03/2017, 01:48 pelitt
  Lisanslama Programında Hata hknct 8 191 16/03/2017, 11:04 hknct
  Liste Kutusundan Secim Yapılınca 2. Secimde Hata murat dikme 6 181 25/02/2017, 18:53 murat dikme
  Liste Kutusunda Seçim Yapınca Hata İletisi murat dikme 2 117 24/02/2017, 18:33 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status