Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/02/2012 17:01
Konu Sahibi
linux2ex
Yorumlar
4
Okunma
2219
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

linux2ex

Aktif Üye
Aktif Üye
 128
 20
 30/01/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 04/11/2016,09:57
Question 
merhaba, Sql veritabanı kullanan ticari programın, örnek; bir cari kart açtığında Sql de hangi komutları kullandığını ve hangi tablolara ne gibi bilgiler yazdığını görmek için ne yapabilirim? teşekkürler.


İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler!" montaigne

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Böyle bir imkanı ya program ya Sql veritabanı programınız size sunarsa takip edebilirsiniz. Bunun dışında öğrenemezsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

demir02

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 28
 11
 6
 14/05/2012
 Adıyaman
 
 -
 23/05/2012,11:07
sql serverde size yarayan tobloyu çağırmak için şu kodu kullabilrisiniz

select * from (tablo adı )



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,08:38
Microsoft Sql Server'da (2005,2008) Sql Server Profiler programını açıp,
yeni Trace yaratarak yapılan tüm işlemleri takip edebilirsiniz.

Bu konuda daha detaylı bilgiyi Google ile arama yapıp bulabilirsiniz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

demirduygu

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 3
 0
 18/05/2012
0
 Adıyaman
 
 Ofis 2007
 31/05/2012,12:10
bunnun için hazır veri tabanları var . oradan ulaşabilirsiniz.mesala Sql (2008) nortwind de hazır bir tablo çağırmak için ( select kolon adı from tablo adı) kullanabilirsiniz.ayrıca bunu Access de de kullanabilirsiniz. kolay gelsinImg-grin Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sql deki max, min ve avg fonksiyonları ile ilgili gul_pink 5 2.401 08/06/2011, 09:25
Son Yorum: life_exciting
  localde çalışan hostta çalışmayan site coolskin 1 1.993 31/08/2009, 15:07
Son Yorum: mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.