Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/12/2009 13:23
Konu Sahibi
Abdullah
Yorumlar
5
Okunma
2056
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Abdullah

Üye
 42
 8
 26
 12/11/2008
0
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 03/12/2018,11:47
Çözüldü 
Arkadaşlar sorgudaki toplamı forma çağırmak istiyorum ve aynı veriyi ana tabloya yazdırmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,07:40
Çözüldü 
toplam metin kutusunun denetim kaynağına

Kod:
=DLookUp("[toplam]";"Query1";"ID = " & [Formlar]![form1]![ID])


yaz,


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 296
 22/02/2009
46
 İzmir
 
 Ofis 2003
 12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Formu tablodan değil de sorgudan yaparsanız toplamları form üzerinde görebilirsiniz.
Toplamı tabloya yazdırmayı hiç bir hoca önermiyor.
tabloda sabitler duruyor.
Sorgu zaten tablo gibi size her zaman gerekli bilgileri gösteriyor.
Bilgileriniz değiştiğinde de siz müdahale etmeden hesaplamaları düzelterek doğru olanı gösteriyor.
Eğer sonuçları tabloya sabit olarak aktarırsanız veri değiştiğinde sonucu da unutmadan kontrol etmeniz gerekecek.
Yine de aktarmak istiyorsanız
sorgudan oluşturduğunuz forma , tablodan da toplam alanını ekleyerek ,
sorgudan gelen toplam alanının üzerine çift tıkladığında olayına kod girerseniz veriyi istediğiniz alana yazdırabilirsiniz.
ben bunu uygulamıştım ama şimdi bulamıyorum
Hacalarımız yol gösterirlerse yapabilirsiniz.
Veya veri yazdırmayı arayın.
İyi çalışmalar.
Hocam benden önce davranmış.
Ve başka bir yol öğrenmiş oldum.
Teşekkürler hocam
Ama hocam bu tabloya yazmıyor , sorgudakini forma çağırıyor.
Birde tabloya yazan kod olacaktı


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

Abdullah

Üye
 42
 8
 26
 12/11/2008
0
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 03/12/2018,11:47
Çözüldü 
Sayın Sledgeap hocam verdiğiniz kodu uyguladığımda sürekli 1.kaydın toplamını veriyor.Bnim istediğim kayıtlar arsı gezinti yaptığımda her kaydın toplamını vermesi.



Kullanici Avatari

firdevs

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 296
 22/02/2009
46
 İzmir
 
 Ofis 2003
 12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Ben uyguladım oldu
İşte örneğiniz.
Aynı zamanda sorgudan oluşturulmuş form da var


Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"

Kullanici Avatari

Abdullah

Üye
 42
 8
 26
 12/11/2008
0
 Balıkesir
 
 Ofis 2007
 03/12/2018,11:47
Çözüldü 
Arkadaşlar ilginize ve emeğinize teşekkür ediyorum.Sorun çözüldü.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 448 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Kapalı Olan Access Tablosundan Bilgi Çekme cozum 3 131 11/03/2019, 13:58
Son Yorum: cozum
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 212 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi
Çözüldü Formda Düzenleme İzni Alt Forma Nasıl Veriler EROLAKSAKAL 2 123 04/01/2019, 14:32
Son Yorum: EROLAKSAKAL
Çözüldü Access İle Word Şablonuna Bilgi Aktarma biocsi 13 573 01/01/2019, 16:27
Son Yorum: biocsi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.