Sorguda alt toplam oluşturmak
Tarih
31/12/2010 15:02
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
5
Okunma
2102
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
T_PERSONEL adlı bir tablom var, 1645 adet personel kaydı var,bir sorgu oluşturarak hangi bölgede kaç personel olduğunu textboxlarda göstermek istiyorum.Örneğini bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.
Cevapla

ramazan34
Üye
Kullanici Avatari
Üye
49
9
08/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2003
17/02/2014,15:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bence en iyi çözümü küçük bir örnek dosya ekle mesela 10 kişi filan ,
daha iyi kolay çözüm olur.
iyi çalışamalar.
ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
Örneğimi ekte gönderiyorum. Sorgu oluşturma konusunda pek fazla bir bilgim yok.


Ek Dosyalar
.zip   temizlik-1.zip (Dosya Boyutu: 166,92 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn yersahan,

SELECT T_PERSONEL.bolge_no, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS Saypersonel_id
FROM T_PERSONEL
GROUP BY T_PERSONEL.bolge_no;

Hangi bölgede kaç personel var size verir.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Bir tavsiye de benden sayın yerhasan;
Aşağıdaki Sql cümlesini boş bir sorgunun Sql kod sayfasına yapıştırın. Veee lütfen geri dönüş yapın.

SQL Code
SELECT Tablo_Bolge.Bolge_adi, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS [TOPLAM PERSONEL]
FROM Tablo_Bolge INNER JOIN T_PERSONEL ON Tablo_Bolge.bolge_id = T_PERSONEL.bolge_no
GROUP BY Tablo_Bolge.Bolge_adi; 


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim.İyi yıllar diliyorum.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorguda Genel Toplam Ve Farkları Bulma access acemisi 12 179 01/05/2017, 14:58 access acemisi
  Personelin Toplam Çalışma Süresini Bulma scil 6 214 10/04/2017, 15:27 atoz112
  Sorguda Veriye Göre Kriter Oluşturma okumas 2 112 12/03/2017, 11:41 okumas
  Sorguda Id Numarası Yerine İlişkili Tablodaki Adının Gelmesi cazcaz678 4 125 04/03/2017, 18:46 cazcaz678
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 98 14/02/2017, 12:47 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status