Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/12/2010 15:02
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
5
Okunma
2553
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
T_PERSONEL adlı bir tablom var, 1645 adet personel kaydı var,bir sorgu oluşturarak hangi bölgede kaç personel olduğunu textboxlarda göstermek istiyorum.Örneğini bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.



Kullanici Avatari

ramazan34

Üye
Üye
 38
 49
 9
 08/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,23:11
Çözüldü 
bence en iyi çözümü küçük bir örnek dosya ekle mesela 10 kişi filan ,
daha iyi kolay çözüm olur.
iyi çalışamalar.


ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
Örneğimi ekte gönderiyorum. Sorgu oluşturma konusunda pek fazla bir bilgim yok.


Ek Dosyalar
.zip   temizlik-1.zip(Dosya Boyutu: 166,92 KB / İndirme Sayısı: 31)

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Sn yersahan,

SELECT T_PERSONEL.bolge_no, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS Saypersonel_id
FROM T_PERSONEL
GROUP BY T_PERSONEL.bolge_no;

Hangi bölgede kaç personel var size verir.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Bir tavsiye de benden sayın yerhasan;
Aşağıdaki Sql cümlesini boş bir sorgunun Sql kod sayfasına yapıştırın. Veee lütfen geri dönüş yapın.

SQL Code
SELECT Tablo_Bolge.Bolge_adi, Count(T_PERSONEL.personel_id) AS [TOPLAM PERSONEL]
FROM Tablo_Bolge INNER JOIN T_PERSONEL ON Tablo_Bolge.bolge_id = T_PERSONEL.bolge_no
GROUP BY Tablo_Bolge.Bolge_adi; 


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

yersahan

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
 132
 43
 26/02/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 30/06/2017,22:38
Çözüldü 
Herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim.İyi yıllar diliyorum.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Accessten Excele Veri Aktarımında Sorguda Nz Problemi mehmetb84 7 180 06/08/2018, 15:28
Son Yorum: mehmetb84
Çözüldü Çapraz Sorguda Birden Fazla Veri Hesaplaması aliyuzen 4 126 06/08/2018, 15:18
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü Sorguda İki Ayrı Koşula Uyanı Getir. barcins 13 215 31/07/2018, 14:47
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Sorguda Birleştirme mstfztrk 2 156 15/07/2018, 02:19
Son Yorum: mstfztrk
  Çapraz Sorguda Tarih Kriterine Göre husem 2 182 29/06/2018, 06:19
Son Yorum: husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.