Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/03/2012 12:16
Konu Sahibi
te-kin
Yorumlar
4
Okunma
1371
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

te-kin

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
59
10/01/2012
0
Konya
-
08/09/2017,16:17
Çözüldü 
herkese merhaba,

bir tablom var bu tabloda id, sıra alanları var. id otomatik değer alırken, sayı alanına sayı değerleri girilmiş . Ancak bu değerler girilirken bazı sayılar atlanmış . bu atlanan sayıları sorguda gösterebilirmiyiz.
Ek Dosyalar
Uygulama.rar
[8.09 KB]


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,01:23
Çözüldü 
Aşağıdaki sorgu ile sayı alanında atlanmış olan sayılar düzeltilir. Kolay Gelsin.

SQL Code
UPDATE Tablo1 SET Tablo1.sayi = DCount("id","tablo1","ID<=" & [ID]);


Cevapla

te-kin

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
59
10/01/2012
0
Konya
-
08/09/2017,16:17
Çözüldü 
teşekkür ederim ama buradaki amaç;
bir okulda kayıtlı olan öğrencilerin okul no ları boşaldıktan sonra yerine yani öğrenci kayıt yapmak gibi düşünün, yani 1 ile 1000 arasında boş olan okul no ları gibi....


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,01:23
Çözüldü 
ufuk abi hazırlamış bana gönderdi vakti yok sanırım.
Bende ekliyorum.
Atlanan sayılar sorgusu istediğiniz sonucu veriyor.
Ek Dosyalar
ymau.rar
[16.08 KB]


Cevapla

te-kin

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
59
10/01/2012
0
Konya
-
08/09/2017,16:17
Çözüldü 
çok teşekkür ederim sorunun tam karşılığı buydu. sorun çözüldü.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.488 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 155 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 212 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Onay Kutusunu İşaretleyince Butonu Gösterme te-kin 6 447 14/08/2017, 19:44 te-kin
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 211 23/07/2017, 21:31 damacanasu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.