Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/12/2010 19:12
Konu Sahibi
dalorhan
Yorumlar
8
Okunma
3935
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

dalorhan

Üye
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
Sınıf Otomat 2010 v.28.12.2010
Öğretmenler için hazırlanmıştır.
Makro içermemektedir.

Program tamamı ile bana aittir.
Değişik eğitim sitelerinde ve kendi kişisel sitemde yayınlanmaktadır.



resim

resim


Ek Dosyalar
.rar   Sınıf Otomat 2010-50 v.28.12.2010.rar(Dosya Boyutu: 1,35 MB / İndirme Sayısı: 278)

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
1.221
02/11/2008
511
Tekirdağ
-
27/04/2018,18:35
paylaşım için teşekkürler,2003 formatında ekleyebilirmisiniz


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

dalorhan

Üye
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
2003 formatında da çalışır. Fakat görsel öğeler düzgün görünmez. Diğer bölümler hatasız kullanılabilir.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Üzerinde emek harcanıldığı belli güzel bir çalışma olmuş. Access ile geliştirmenizi tavsiye ederim.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

dalorhan

Üye
Üye
4
1
31/12/2010
0
Düzce
Ofis 2007
15/02/2011,21:47
(31/12/2010, 19:34)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzerinde emek harcanıldığı belli güzel bir çalışma olmuş. Access ile geliştirmenizi tavsiye ederim.


Accsess de olabilir, ama delphi ile yapılsa daha güzel olur. Ama ben sadece Excel biliyorum.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Delphi ile geliştirilse iyi olur ama bu saatten sonra .Net daha verimli olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.