Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/01/2011 22:43
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
11
Okunma
2494
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Hocam
Müşteri Ara Ekranın da Yeni Kayıt Eklerken Seçenek Koydum ve Müşteri Ara Ekranındaki Filtrelemede Kullandığımız Kodları Yeni Kayıt İçinde Uyguladım.Ama Bi Noktayı Atlıyorum Galiba Çünkü Kaydet Dediğimde Yine Gönderen Bilgilerini Dolduruyor.Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
Aşağıdaki kodda End If leri düzelttim birde bu şekilde deneyin


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Private Sub liste_DblClick(Cancel As Integer)

    IDnumarasi = liste.Column(0)
    
    If musteri_turu.Value = 1 Then
        Forms.ffatura.gonderenadi.Value = DLookup("müsteriadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderensoyadi.Value = DLookup("müsterisoyadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderentelefon.Value = DLookup("müsteritelefonno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenvergidairesi.Value = DLookup("müsterivergidairesi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenvergino.Value = DLookup("müsterivergino", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenadres.Value = DLookup("müsteriadresi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderentcno.Value = DLookup("müsteritcno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
    End If
    
    If musteri_turu.Value = 2 Then
        Forms.ffatura.aliciadi.Value = DLookup("müsteriadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicisoyadi.Value = DLookup("müsterisoyadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicitelefon.Value = DLookup("müsteritelefonno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicivergidairesi.Value = DLookup("müsterivergidairesi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicivergino.Value = DLookup("müsterivergino", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.aliciadres.Value = DLookup("müsteriadresi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicitcno.Value = DLookup("müsteritcno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
    End If
        
        MsgBox "Lütfen bilgilerin kaydedileceği müşteri türünü seçiniz", vbExclamation + vbOKOnly, "Eksik Bilgi"
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Yandemir Yardımınız İçin Teşekkür Ederim Ama Sorun Bu Kod Blogununun Kullanıldığı Dizilerde Değil.Sorun Yeni Kayıt Eklemede.İyi Çalışmalar.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
oraya da bir bakalım ama burda bir mantık hatası var. mutlaka düzeltip deneyin derim. dediğiniz hata ile bağlantılı.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,08:50
Çözüldü 
If bloğunda kullandığın musteri_turu soldaki Kaydedilecek Müşteri Türü Bilgisi çerçevesinin adı. Senin eklediğin çerçevenin adı Çerçeve79 ( bknz. Ölümcül Hatalar ) olarak verilmiş.

Visual Basic Code
If Çerçeve79.Va...


şeklinde yazılması gerekiyordu.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Evet Hocam Siz Söyleyince Farkettim.Şuan Düzeldi.Teşekkür Ederim.En Azından Güveninizi Boşa Çıkarmadım Umarım.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 434 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 234 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 228 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Kayıt Sayısı metin02 7 290 13/08/2017, 11:05 metin02

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.