Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/01/2011 22:43
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
11
Okunma
2594
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Hocam
Müşteri Ara Ekranın da Yeni Kayıt Eklerken Seçenek Koydum ve Müşteri Ara Ekranındaki Filtrelemede Kullandığımız Kodları Yeni Kayıt İçinde Uyguladım.Ama Bi Noktayı Atlıyorum Galiba Çünkü Kaydet Dediğimde Yine Gönderen Bilgilerini Dolduruyor.Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar



Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
1.440
26/08/2009
487
Tekirdağ
Yazılım
Ofis 2003
06/06/2018,21:22
Çözüldü 
Aşağıdaki kodda End If leri düzelttim birde bu şekilde deneyin


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Private Sub liste_DblClick(Cancel As Integer)

    IDnumarasi = liste.Column(0)
    
    If musteri_turu.Value = 1 Then
        Forms.ffatura.gonderenadi.Value = DLookup("müsteriadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderensoyadi.Value = DLookup("müsterisoyadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderentelefon.Value = DLookup("müsteritelefonno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenvergidairesi.Value = DLookup("müsterivergidairesi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenvergino.Value = DLookup("müsterivergino", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderenadres.Value = DLookup("müsteriadresi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.gonderentcno.Value = DLookup("müsteritcno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
    End If
    
    If musteri_turu.Value = 2 Then
        Forms.ffatura.aliciadi.Value = DLookup("müsteriadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicisoyadi.Value = DLookup("müsterisoyadi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicitelefon.Value = DLookup("müsteritelefonno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicivergidairesi.Value = DLookup("müsterivergidairesi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicivergino.Value = DLookup("müsterivergino", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.aliciadres.Value = DLookup("müsteriadresi", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        Forms.ffatura.alicitcno.Value = DLookup("müsteritcno", "müsteri_bilgileri", "müsteriID=" & IDnumarasi)
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
    End If
        
        MsgBox "Lütfen bilgilerin kaydedileceği müşteri türünü seçiniz", vbExclamation + vbOKOnly, "Eksik Bilgi"
        DoCmd.Close acForm, "FMüsteriAra"
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Yandemir Yardımınız İçin Teşekkür Ederim Ama Sorun Bu Kod Blogununun Kullanıldığı Dizilerde Değil.Sorun Yeni Kayıt Eklemede.İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
1.440
26/08/2009
487
Tekirdağ
Yazılım
Ofis 2003
06/06/2018,21:22
Çözüldü 
oraya da bir bakalım ama burda bir mantık hatası var. mutlaka düzeltip deneyin derim. dediğiniz hata ile bağlantılı.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
If bloğunda kullandığın musteri_turu soldaki Kaydedilecek Müşteri Türü Bilgisi çerçevesinin adı. Senin eklediğin çerçevenin adı Çerçeve79 ( bknz. Ölümcül Hatalar ) olarak verilmiş.

Visual Basic Code
If Çerçeve79.Va...


şeklinde yazılması gerekiyordu.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Evet Hocam Siz Söyleyince Farkettim.Şuan Düzeldi.Teşekkür Ederim.En Azından Güveninizi Boşa Çıkarmadım Umarım.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Etiket Bilgisini Tabloya Kayıt Yaptırma. te-kin 6 141 22/06/2018, 20:58 te-kin
Çözüldü 2013 Access runtime güvenlik sorunu sertac76 16 2.287 21/06/2018, 15:21 ozanakkaya
Çözüldü Mükerrer kayıt engelleme hakkında orkuncan5 10 5.766 20/06/2018, 15:48 okan60
Çözüldü İki Değişkenli Toplu Kayıt Hk. rknbrlz 3 1.187 10/06/2018, 03:22 donepezil
Çözüldü Alt Formda Kayıt Bul İşlemi fascioğlu 14 318 06/06/2018, 17:31 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.