Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/11/2010 03:42
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
19
Okunma
4975
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba, ben bir program üzerinde çalışyorum ve her gün yeni yeni problemler çıkıyor. lütfen bana yardım edin, şimdi bir tane veri tabanı yaptım , öğrencilerin fizik kimya ve matametik notlarını yazan ve sorgu kısmında bu üç alandan sorgu yapmak istiyorum, mesala fizik notu 6 yazdığımda 6dan buyuk olanlar sıralansın ama kimya notunu 5 yazdığımda fizik notu 6 ve kimya notu 5 den fazla olanlar sıralansın istiyorum.. ama sorun şu sorgu formunda boş bıraktığım kutucuk işleme girmesin yani kimya kısmına 5 yaşmışsam 5den büyükler sıralansın ama yazmamışsam sıralanmasın, yani fizik, kimya ve matemetik alanlarından hangisi yazıyorsam onlardan büyük olanlar sorguda gelsin , bu değerler sayısal olduğu için yapamadım. metin olsaydı yapardım.. örnek bi veri tabanı yaptım ve sorgu formu oluşturdum , o form üzerinde ne yapmam gerekiyor. ilginize çok teşekkür ederim, iyi geceler...


Ek Dosyalar
.rar   ogrenci_not.rar(Dosya Boyutu: 34,63 KB / İndirme Sayısı: 9)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
İnceleyip sonucu bildirirseniz seviniriz. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   ogrenci_not_BlackEagle.rar(Dosya Boyutu: 22,36 KB / İndirme Sayısı: 15)

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(15/11/2010 11:15)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyip sonucu bildirirseniz seviniriz. Kolay gelsin.

öncelikle çok teşekkür ederim.. gerçekten benim için çok önemli bi bilgi oldu.. fakat söyle bir sorun var benim istediğim, 6 yazdığımda 6 ve ustu olanların gelmesi , sadece 6 değil yani.. sizin yaptığınız tam istediğim gibi ama 6 yazınca sadece 6 olan geliyor, üstü gelmiyor.. bunu nasıl yaparım ..bir daha bakar mısnız ben bakıp yapmaya çalıştım ama yapamadım. birde sorguda alan kısmına Iff( ; ; ) tarzı bir şeyler yazmışsınız , onu ilk defa öğrendim onunla ilgili gerekli bilgiyi nereden alabilir. benim amacım accessin mantığını öğrenmek, o yüzden soruyorum.. çok teşekkürler, şimdiden her şey için , iyi bayramlar...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(15/11/2010 11:15)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyip sonucu bildirirseniz seviniriz. Kolay gelsin.

sayın blaceagle bana bu konuda yardım edin lutfen, yada yardım edecek kimse yok mu ? istediğim şeyin çok zor olmadığını düşünüyorum.. çok tşkler... sitede o kadar bilen insanlar var ama neden kimse ilgilenmiyor ? bunu da anlamış değilim, 6 kişi indirmiş ama bir kişi geri dönmüş.. emeği geçen geçmeyen herkese tşk ediyorum ama neden bu kadar basit problemleri bile cevap atan insanlar olmuyor. herkese iyi bayramlar...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn newindmuh, malumunuz bayram nedeniyle herkes bir yerlerde, örneğin ben size cevap verdiğimde bulduğum bilgisayarda office vardı, ama şimdi bu mesajı yazdığım bilgisayarda yok. Dolayısıyla ilgilenemiyorum, inanın ki diğer arkadaşlarda aynı durumdadır. Bilginize



Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(17/11/2010 01:13)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn newindmuh, malumunuz bayram nedeniyle herkes bir yerlerde, örneğin ben size cevap verdiğimde bulduğum bilgisayarda office vardı, ama şimdi bu mesajı yazdığım bilgisayarda yok. Dolayısıyla ilgilenemiyorum, inanın ki diğer arkadaşlarda aynı durumdadır. Bilginize

rica ederim , cevabınız içinde çok tşkler. sadece çok mu zor şeyler istiyorum diye düşünmüştüm ? peki siz benim dediğimi yapar mısınız? yani buyuk olanları da nasıl çekeriz ? ıff() olan kısmımı değiştireceğiz.. buraya yazabilir misiniz _ yazarsanız muhtemelen anlarım.. çok tşkler.. iyi bayramlar..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor kursun 3 151 15/09/2018, 21:10
Son Yorum: kursun
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 224 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Toplama İşlemi kübrashn 12 200 12/09/2018, 15:27
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Access Runtime İle Çalışırken İstemci Ayarlarında Sorgu Onayı Problemi hbal09 4 105 11/09/2018, 17:59
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Tarih Filtreli Toplama İslemi notrino 4 108 07/09/2018, 08:06
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.