Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/03/2012 14:04
Konu Sahibi
Accessive
Yorumlar
8
Okunma
2359
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Accessive

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
29/06/2017,15:40
Çözüldü 
Herkese Merhaba,

Dun bir sorum olmustu ve gercekten cok kisa bir sure icinde cozum alabildim. Oncelikle bunun icin tesekkur etmek isterim. Soruma gelecek olursam. Bir tablo icinde yer alan satirlara bakarak sadece tek bir max. degeri almak istiyorum ve bunu da yeni query de bir alana koyacak. Detayli olarak anlatirsam: Ekte de gonderdigim gibi, Bir kullaniciniz var, bunun icin Risk 1 Risk 2 ve Risk 3 gibi ayri 3 alaniniz var ve hepsinde belirli degerler var (1 den 4 e kadar) .Query ya da herhangi bir yontem yardimiyla o kullanicinin yanina Risk 1 Risk 2 ve Risk 3 un Max degerini koymasini istiyorum. Bir de sematik olarak anlatayim

Asset_name Asset_Owner Risk 1 Risk 2 Risk 3
Access Mike T 2 2 1

tablosunu alacak ve bana

Asset_name Asset_Owner Max Risk
Access Mike T 2

yapacak Img-grin Umarim aciklayici olmustur. Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

Ek Dosyalar
test_sled.rar


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:52
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   test_sled.rar (Dosya Boyutu: 22,92 KB / İndirme Sayısı: 2)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Accessive

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
29/06/2017,15:40
Çözüldü 
Merhaba POWER, Oncelikle cozum icin cok tesekkur ederim. Istedigim tam olarak buydu. Burada sadece tek bir sorum olacak. Bu query de 3 row degil de 10 row olsaydi ve bunlarin arasinda bir karsilastirma yapsaydik yine function yazmak zorunda mi kalacaktik? Baska bir yol da var mi onu merak ediyorum?

Ilginize cok tesekkur ediyorum


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:52
Çözüldü 
Çözüm için çok yol var...

Daha fazla sutun varsa buda bir çözüm yolu...


Ek Dosyalar
.rar   test_sled.rar (Dosya Boyutu: 29,71 KB / İndirme Sayısı: 2)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Accessive

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
29/06/2017,15:40
Çözüldü 
Evet gonderdiginizi anladim. Oncelikle kusura bakmayin sanirim ben tam olarak anlatamadim size. Ama ekte gonderdigim tam olarak anlasilabilir. Risk A Risk B ve Risk C icin her satirda maximumlari almak istiyorum. Bir oncek yontemle deneyince yapamadim. Sanirim bir siniflama yapmak gerekiyor.

Ek Dosyalar
test_sledN.rar


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:52
Çözüldü 
Evet ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor...Biraz daha detaylı anlatınız...


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 126 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Satın Alma Takip Te Yöneticilere Onaylatma mahsumyavuz 2 138 24/08/2017, 12:15 mahsumyavuz
Çözüldü Web Browserdeki Checkbox Değerini Alma idrisy 4 219 31/07/2017, 23:33 ozanakkaya
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 219 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Txt Dosyasında İstenilen Satırdaki Bilgilari Tabloya Kaydedebilmek. cetinerk 4 284 10/07/2017, 03:27 cetinerk

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.