Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/12/2010 11:34
Konu Sahibi
ramazan34
Yorumlar
13
Okunma
4010
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ramazan34

Üye
 38
 49
 9
 08/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,23:11
Çözüldü 
arkadaşlar
access de forma saat ve tarih nasıl atanıyor ,ayarlanıyor
yardımlarınzı bekliyorum
iyi çalışmalar


ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
formuna 1 adet metin kutusu ekle ve denetim kaynağına =now() yaz
kodla yapmak istersen formun açılış yordamını aşağıdaki gibi yapmalısın

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Private Sub Form_Load()
Me.Metin0.Value = Date   'form açıldığında tarihi yükler
End Sub


Private Sub Form_Load()
Me.Metin0.Value = time   'form açıldığında saati yükler
End Sub


Private Sub Form_Load()
Me.Metin0.Value = "Tarih  :" & Date & "   Saat:   " & Time 'buda hem tarih hem saat
End Sub


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

ramazan34

Üye
 38
 49
 9
 08/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,23:11
Çözüldü 
çok teşekür ederim.

fakat böyle saat ve tarih çıkıyor.
sadece saat yapma imkanı yokmu.


ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
sadece o anki saati görmek mi istyorsunuz yoksa dinemik bi saat yapmak mı?


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

ramazan34

Üye
 38
 49
 9
 08/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,23:11
Çözüldü 
(23/12/2010 14:51)coskun_cakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sadece o anki saati görmek mi istyorsunuz yoksa dinemik bi saat yapmak mı?

o anki saati görmek istiyorum


ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
ekteki örneği inceleyiniz hem tarih hemde anlık saati gösteriyor.size sadece saat lazımsa kod sayfasından düzenleme yaparız
lütfen olumlu yada olumsuz geri dönüş yapınız.


Ekran Görüntüleri
   

.rar   tarihsaat.rar(Dosya Boyutu: 25,55 KB / İndirme Sayısı: 80)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Dijital Saat Eklentisi Oğuz Türkyılmaz 18 291 04/11/2018, 02:44
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Ajanda Takvim Uygulaması orderyazbim 2 202 28/08/2018, 15:13
Son Yorum: orderyazbim
Çözüldü Uzun Tarih Filtreleme Hakkında (tarih Saat) sertac76 2 261 22/06/2018, 16:44
Son Yorum: sertac76
Çözüldü İki Tarih Arası Saat Farkını Hesaplama kagan64 7 9.977 26/02/2018, 19:15
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Saat Tarih Kriteri İle Dlookup semihtuncer 8 645 12/02/2018, 17:19
Son Yorum: semihtuncer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.