Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/07/2012 12:56
Konu Sahibi
sebo19gs
Yorumlar
6
Okunma
2013
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
Merhaba ...

Bildiğim Kadarı ile Recordset kullanmak için tanımlama yapılması lazım.
ben tanımla yaparken

Kod:
Dim rs As New ADODB.Recordset

yapıyorum. ama bir türlü program çalışmıyor. Verdiği hata user defined. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz....


Please return your positive or negative ...
Cevapla

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
Olcum_frm de
Tolerans _Adi ve Çap Seçimi Yaptıktan Sonra ilgili kayıdı Değer text kutusuna atmak istiyorum. bunun için recordset kullanmak daha kolayıma geliyor. Bu zamana kadar hep bu şekilde tanımlama yapıyordum ama bir türlü çalıştıramadım.
Ek Dosyalar
Kalite Kontrol.rar


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   Kalite Kontrol.rar (Dosya Boyutu: 123,03 KB / İndirme Sayısı: 10)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
çok teşekkür ederim sayın POWER siz örnekle uğraşırken bende raşatırmalarıma devam ettim ve yaşamış olduğum sorunu nedeni öğrenm,ş bulunuyroum. Img-grin Daha önce office 2003 kullandığım için adodb kütüphanesi ile ilgili bir işlem yapmıyordum. Anladığım kadarı ile office 2010 da tool>references dan microsoft activex data object 2.0 yada başak sürümünü eklemek gerekiyormuş.


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Evet referansı eklemeniz lazımdı. Ben örnekte eklediğim için yazmadım...


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 242 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Recordset hatasını çözemedim sefer1975 2 631 23/02/2015, 18:41 atoz112
Çözüldü Tablodaki toplamayı formda kullanamıyorum Ufuk Gebeş 4 1.160 28/05/2014, 09:35 Ufuk Gebeş
Çözüldü recordset mahircinar01 23 5.357 28/06/2012, 22:17 iscinar
Çözüldü ADODB.Recordset hatası (sütun sayısına göre değiştirme) myAccess 7 3.584 30/04/2010, 18:06 myAccess

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.