Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3684
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,11:54
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,11:54
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

[Resim: adsiz7f6c4.jpg]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...



Kullanici Avatari

syrup

Onursal Üye
 196
 1
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Belirlenen Verileri Görüntüleme Hk. serkan1985 2 99 12/12/2018, 10:47
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 197 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Raporda Checkbox Görünümü Neden Metinsel Evet/hayır Olarak Gözükür. Oğuz Türkyılmaz 9 128 16/11/2018, 15:41
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda Verileri Yanyana Yazdırmak alimadam 4 114 16/11/2018, 00:15
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Çok Sayfalı Raporda İlk Sayfayı Yazdırmak İstiyorum alimadam 2 85 14/11/2018, 12:02
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.