Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3741
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.964
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:10
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.964
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:10
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

[Resim: adsiz7f6c4.jpg]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...



Kullanici Avatari

syrup

Onursal Üye
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.480 Dün, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Rapordaki Alanda Veri Yoksa aliyuzen 7 193 15/03/2019, 10:05
Son Yorum: ercansahin
Çözüldü Raporda Resim Kalitesi Bilal Demirci 4 83 11/02/2019, 17:24
Son Yorum: Bilal Demirci
Çözüldü Sipariş Kartında Ürün Yoksa Eklensin U.ALTUN 4 200 01/02/2019, 17:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Raporda Otomatik Sıra Numarası Verirken Parametre Değeri Gir Uyarısı Gelmesi mmert06 5 228 25/01/2019, 00:47
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.