Çekiliş ile 2 Adet Microsoft Excel Kitabı Hediye Edilecektir. Ayrıntılı Bilgi İçin [Tıklayınız]

ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3313
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

£l!F

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.974
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:49
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html


Cevapla

£l!F

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.974
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:49
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

resim


Cevapla

£l!F

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...


Cevapla

syrup

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


resimresim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 259 25/10/2017, 09:31 53rize
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 115 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 192 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 594 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 573 07/06/2017, 10:06 ankaram
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.