Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3560
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.251
 465
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.251
 465
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

resim


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 35
 9
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...



Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
Aktif Üye
 196
 1
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


resimresim


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 51 Dün, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Raporda Etiketleri Sipariş Miktarları Kadar Bastırma hbal09 2 93 27/08/2018, 15:25
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Raporda Satırlara Sıra Numarası Verme.. ielmacilar 4 122 08/08/2018, 16:07
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 164 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 182 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.