Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili

raporda veri yoksa görüntüleme !!!!!

Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3026
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.695
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html
Cevapla

£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.695
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

resim
Cevapla

£l!F
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...
Cevapla

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.
resimresim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 251 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 199 07/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü altform verilerini raporda yatay sıralamak mümkün mü? hbal09 3 152 07/06/2017, 01:03 ozanakkaya
  Formda Bulunan Departman Bölümü Raporda Çıkmıyor. ankaram 9 167 01/06/2017, 12:34 ankaram
Çözüldü Listede Ve Raporda Ara Toplamı Almak. m_demir 12 289 26/05/2017, 14:33 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.