Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3478
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:25
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://www.accesstr.net/raporda-veri-yo...t-243.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:25
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

resim


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

£l!F

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
35
9
30/10/2008
-
-
14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...



Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


resimresim


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 116 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Formda Resim Yoksa Hata Sorunu fascioğlu 11 243 31/05/2018, 16:45
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Stokta Urun Yoksa Uyarısı. m_demir 2 99 31/05/2018, 16:27
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Raporda Sıralama te-kin 3 116 30/05/2018, 17:26
Son Yorum: te-kin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.