Raporda Toplam Sorunu
Tarih
10/06/2012 02:18
Konu Sahibi
kursad05
Yorumlar
2
Okunma
1105
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kursad05
Kendi halinde...
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... K....
99
12/02/2009
0
Amasya
Ofis 2013 64 Bit
24/01/2017,13:48
Çözüldü 
Merhaba sayın hocalarım.
Sizlerden daha önce aldığım destekerle işlerimi halletmeye çalışıyorum. Ekteki dosyada kurumumuzun personel istatistiği ile ilgili bir çalışma yaptım. Ancak bir noktada tıkandım. Form 1 raporunda (veriyi srg_branslar_norm sorgusundan alıyor)Mevcut kısmını ayarladım . İhtiyaç ve fazla sütunlarını da ayarladım ancak bu ihtiyaç ve fazla sütunlarının en altta toplamlarını yapamadım. Mevcut sütununu sorgudan hesaplattırmayı dahi denedim ancak başaramadım. Buraya da dosya ekleyemedim. O nedenle başka bir yere yükledim. Linki tıklayıp dosyayı indirebilirsiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ofis 2003 formatında

Ofis 2007 formatında
Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
k ve j alanlarındaki toplama formüllerini silin.
aşağıdaki kodu raporunuzun kod sayfasına yapıştırın. Mevcut olanla bunu değiştirin.
Yazıcıdan çıktı alırken toplayacaktır.
Kolay Gelsin.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Option Compare Database
Public ii, ff As Integer
private Sub Ayrıntı_Paint()
 
End Sub

Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
ii = ii + Val(Me.f)
ff = ff + Val(Me.g)
Me.k = ff
Me.j = ii
End Sub

Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
DoCmd.Maximize
End Sub


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

kursad05
Kendi halinde...
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... K....
99
12/02/2009
0
Amasya
Ofis 2013 64 Bit
24/01/2017,13:48
Çözüldü 
Kur@l Hocam teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım. Baskı ön izlemede toplamları ihtiyaç için 141 fazla için 13 buldu ki bunlar doğru toplamlardı. Ancak çıktı alırken bu sayıların iki katını yazdı. yani 282 ve 26. ben de formülü aşağıda ii ve ff değerlerinin sonuna '/2' ekleyerek değiştirdim ve oldu. Yaptığım değişiklik her durumda geçerli olur mu acaba onu merak ettim.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Option Compare Database 
Public ii, ff 
As Integer private Sub Ayrıntı_Paint() 
End Sub 
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer) 
ii = ii + Val(Me.f) 
ff = ff + Val(Me.g) 
Me.k = ff / 2
Me.j = ii / 2
End Sub 
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer) 
DoCmd.Maximize 
End Sub


Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 89 20/02/2017, 18:27 metbal
  Raporda sayıların istenen toplamları vermesi murat dikme 1 57 20/02/2017, 06:38 murat dikme
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 47 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 39 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 58 14/02/2017, 12:47 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya