Raporda Resim Göstermek
Tarih
20/11/2008 02:31
Konu Sahibi
akarayilan
Yorumlar
6
Okunma
3631
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akarayilan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
6
04/11/2008
5
Hatay
Ofis 2003
13/07/2016,01:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hayırlı geceler diyerek başlamak istiyorum..

Değerli üstadlarım formdan birçok konuda faydalandım içinden çıkamadığım bir problemim var ekli örnekte raporda resmi bir türlü göstemeyi beceremedim yaklaşık 2 gündür bir çok örnek üzerinde çalıştım ancak bir türlü olmadı ekli örnek üzerinde raporda resmi göstermeme yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden herkese teşekkürler....


Ek Dosyalar
.rar   Raporda resim gösterme.rar (Dosya Boyutu: 2,42 MB / İndirme Sayısı: 126)
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...






ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:09
Çözüldü 
basit bir rapor hazırladım,

raporun ayrıntı bölümündeki " Biçimlendiğinde" Alanında ki kod, formun açıldığındaki kod ile aynı.


Ek Dosyalar
.rar   Raporda resim gösterme.rar (Dosya Boyutu: 66,79 KB / İndirme Sayısı: 306)

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ayrıca, formlarında bulunan "Image Frame" lerdeki resimleri sil, gereksiz yere veritabanını şişiriyor. Resim eklediğinde resim yolunu veritabanına kaydedecek. Resmi tablodan alacak.

resim

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:09
Çözüldü 
sn akarayılan, az önce cevapları okudun, eklediğim örneği indirdin, yazılan cevap hakkında yorum yapma gereği duymadın, teşekkürler,

akarayilan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
6
04/11/2008
5
Hatay
Ofis 2003
13/07/2016,01:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın sledgeab yaptıkarınız için teşekkürler. uygulama güzel olmuş ellerine sağlık. Son alanda yazdıklarını anlayamadım biraz açıklarsanız sevirim bende bu durumdan şikayetçiyim.
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...






ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:09
Çözüldü 
şikayet edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum, resim ekleyerek anlattım, 66.79 KB 'lık örneğin, "Image Frame" isimli resim alanlarına resim eklediğin için gereksiz yere şişiyor ve 2.42 MB oluyor, "Image Frame"nin resim alanı, resimde gösterdiğim gibi boş (yok) olmalı, formu açtığında eklenen resmi tablodaki resim yolundan bulacak,


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 43 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 34 15/02/2017, 06:10 murat dikme
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 97 10/02/2017, 09:37 1453asi
  Kasa Hareketleri Formunda Listede kayıt sayısını göstermek haziran4 2 43 09/02/2017, 17:28 haziran4
  alt raporda çapraz sorgu görünümü mehmetb84 16 427 03/02/2017, 13:38 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya