Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2017 02:35
Konu Sahibi
nightashes
Yorumlar
4
Okunma
439
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nightashes


Kullanici Avatari
Altın Üye
S.... B.... A....
131
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
14/02/2017,19:48
Merhaba,

Ekte yapmaya çalışıtığım resimdende anlaşılacağı üzere form üzerinden raporda denetim yaptırmak. Bu denetimler bir sonraki sayfaya gitme geri sayfaya gelme ilk sayfaya gitme son sayfaya gitme veya adı yazılı veya gurubu seçili olduğunda raporla dendiğinde raporu yenileme şeklinde olacaktır.
Bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
Saygılar.
resim


.rar   nightashes060122017.rar (Dosya Boyutu: 35,78 KB / İndirme Sayısı: 4)


Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Merhaba,

güncelle butonunun tıklandığında olayına yazılı kodun ilk satırına aşağıdaki kodu eklersen filtrelemeyi doğru yapabilirsin.


Visual Basic Code
DoCmd.Close acReport, "R_MUS-3"



Raporda sonraki sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{RIGHT}"
DoEvents


Önceki Sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{LEFT}"
DoEvents


Son sayfaya gitmek için


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{END}"
DoEvents


ilk sayfaya gitmek için ise


Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview
SendKeys "{HOME}"
DoEvents


kodunu kullanabilirsin.


Cevapla

nightashes


Kullanici Avatari
Altın Üye
S.... B.... A....
131
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
14/02/2017,19:48
Çok teşekkür ederim istediğim gibi oldu.
Fakat isim yazarak aratma kısmında nedense tam ismi yazmadan aratma yapmıyor. İlla tam olarak müşteri ismini girmem gerekiyor. Acaba

Kod:
DoCmd.OpenReport "R_MUS-3", acViewPreview, "", "[R_MUS-3]![MusteriAdi]= '" & [Forms]![F_MUSTERIRAPORBASKI]![mtn_adi] & "'", acNormal

burda bir hata mı yapmaktayım ?


Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Konu başlığındaki sorunuz cevaplandığı için konunuz cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.

Yeni sorunuz için aşağıdaki bağlantıdan devam ediniz.
Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı


Cevapla

nightashes


Kullanici Avatari
Altın Üye
S.... B.... A....
131
30/12/2015
11
Sakarya
İnşaat Yük. Müh.
Ofis 2013 32 Bit
14/02/2017,19:48
Teşekkür ederim cevabınız için. Sağolun.


Alıntı:Her şey bir fikirle başlar.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 120 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 109 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 128 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Bat-vbs Dosyası İle exe üzerinden url açma angel1585 8 356 16/08/2017, 10:50 alpeki99
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 530 17/06/2017, 10:36 ankaram

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.