Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/10/2010 18:08
Konu Sahibi
baselbasel
Yorumlar
6
Okunma
1726
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

baselbasel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
merhaba
bir yerden başlıyayım dedim ekteki örneği oluşturdum.
Tablo1 de il ilçe isim durum ve sabit kolonları var
sabit kolonunu varsayılan 1 yaptım toplama yaparken işime yararsa diye
Yapmak istediğim form üzerinden il ve ilçe seçip raporla deyince ekteki rapordaki gibi o il ilçe için tabloda isimleri geçen kişilerin hangi durumda kaç kere olduklarının toplamını alması.
en sağda da 1,2,3,4 durumlarının kişi bazında toplamı
en altda da 1,2,3,4 durumlarının yukarıdan aşağıya toplamı olmalı

tecrübem sıfıra yakın desem yalan olmaz
nasıl bir sorgu e form olmalı teşekkürler

.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,11 KB / İndirme Sayısı: 7)


baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

baselbasel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
yardım lütfen


baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,10:42
Çözüldü 
Sn baselbasel,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,27 KB / İndirme Sayısı: 17)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın Ufuk hocam, toplama işlemi konusunuda sayenizde öğrenmiş olduk teşekkür ederim...


Cevapla

baselbasel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
selamlar
Ufuk Bey örneğiniz işyerimdeki bilgisayarda problemsiz çalışıyor.
Teşekkürler

Aynı dosyayı sıfırdan kendim oluşturayım diye uğraştım formmumdaki raporlama düğmesine basınca parametre girmemi istiyor parametre olarak il adını görünce rapor problemsiz görünüyor


baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:37
Çözüldü 
Sn. baselbasel,

raporun kayıt kaynağındaki sorgunun ölçütünü yeni oluşturduğunuz forma göre düzenlemeniz gerekiyor.


resim


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 301 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açılırken Yazıcı Ve Kağıt Boyutu Seçme burhanb 2 128 25/09/2017, 08:18 burhanb
Çözüldü Sql İle İlişkili Combobox Oluşturma tsots 8 337 09/09/2017, 04:13 ozanakkaya
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.060 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Firma Cari Hesap Listesi Oluşturma Hk. ALTANs 2 208 09/06/2017, 12:16 ALTANs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.