Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/02/2013 20:16
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
13
Okunma
3755
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/09/2017,14:13
Çözüldü 
arkadaşlar konu cevaplandı ama benim uygulamamda bir türlü çalışmadığı için
tekrar ekliyorum kusura bakmayın....
sayın power örneğimi ekliyorum nerede hata yapıyoruz da çalışmıyor anlamadım...
izinli günleri puantaja aktarmıyor???

http://www.dosya.tc/server28/sksSpm/PUAN..._.rar.html


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:38
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-izinli-gun...#pid104619 bakınız...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/09/2017,14:13
Çözüldü 
sayın power teşekkürler PERSONEL_NO ile çözüleceğini daha önceden de söylemiştiniz ama orasının 0 olduğunu yeni farkettim....
kolay gelsin sorun hallolmuştur.


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/09/2017,14:13
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
 Function aktar13()
  Set db = CurrentDb
Dim rs As New ADODB.Recordset

 strSQL = "SELECT * From Srg "
 strSQL = strSQL & "WHERE süz=" & cmbMonth & "" & cmbYear
 
rs.Open strSQL, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic

If rs.EOF <> True Then
Do

intMonth = Me!cmbMonth
    intYear = Me!cmbYear
    intFirst = 1
    
intLastDay = Day(DateAdd("m", 1, DateSerial(intYear, intMonth, 1)) - 1)
intLast = intFirst + intLastDay - 1

  For intI = intFirst To intLast
        strnum = Format(intI, "00")
 
Set rst = db.OpenRecordset("tblİzinAltTablosu")
               Do Until rst.EOF
               If (Me.cmbYear & Format(Me.cmbMonth, "00") & strnum) < Format(rst![AYRILIŞ TARİHİ], "yyyymmdd") Then GoTo 100
               If (Me.cmbYear & Format(Me.cmbMonth, "00") & strnum) > Format(rst![KATILIŞ TARİHİ], "yyyymmdd") Then GoTo 100
               If rst![SıraNo] <> rs![PERSONEL NO] Then GoTo 100
               
               If IsNumeric(rs("E" & strnum)) Then rs("ETOP") = rs("ETOP") - rs("E" & strnum) / 10
               rs("E" & strnum) = "İ"
               rs.Update
                 
          ' Me.izintoplami = rs("E" & strnum) = "İ"
                  
                  

100
               rst.MoveNext
               Loop
  
  Next intI

  rs.MoveNext

  Loop Until rs.EOF

  End If

Set rs = Nothing
Set conn = Nothing

End Function


sayın power hocam burada izinli günlerin sayısını bulmak ve işaretlediğim alana (me.izintoplami)yazdırmak istiyorum kod'da nasıl bir değişiklik yapmam gerekir size zahmet bi bakarmıasınız?


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:38
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
 Function aktar13()
  Set db = CurrentDb
Dim rs As New ADODB.Recordset

 strSQL = "SELECT * From Srg "
 strSQL = strSQL & "WHERE süz=" & cmbMonth & "" & cmbYear
 
rs.Open strSQL, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic
K1=0 '--------------- Bunu ekleyin ------------------
If rs.EOF <> True Then
Do

intMonth = Me!cmbMonth
    intYear = Me!cmbYear
    intFirst = 1
    
intLastDay = Day(DateAdd("m", 1, DateSerial(intYear, intMonth, 1)) - 1)
intLast = intFirst + intLastDay - 1

  For intI = intFirst To intLast
        strnum = Format(intI, "00")
 
Set rst = db.OpenRecordset("tblİzinAltTablosu")
               Do Until rst.EOF
               If (Me.cmbYear & Format(Me.cmbMonth, "00") & strnum) < Format(rst![AYRILIŞ TARİHİ], "yyyymmdd") Then GoTo 100
               If (Me.cmbYear & Format(Me.cmbMonth, "00") & strnum) > Format(rst![KATILIŞ TARİHİ], "yyyymmdd") Then GoTo 100
               If rst![SıraNo] <> rs![PERSONEL NO] Then GoTo 100
               
               If IsNumeric(rs("E" & strnum)) Then rs("ETOP") = rs("ETOP") - rs("E" & strnum) / 10
               rs("E" & strnum) = "İ"
               rs.Update
               K1=K1+1 '--------------- Bunu ekleyin -----------------  
          
                  
                  

100
               rst.MoveNext
               Loop
  
  Next intI

  rs.MoveNext

  Loop Until rs.EOF

  End If
Me.izintoplamı = K1 '-------------------- Bunu ekleyin -------------
Set rs = Nothing
Set conn = Nothing

End Function


Please return your positive or negative ...
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/09/2017,14:13
Çözüldü 
sayın power çalışıyor ancak izintaplami'na birşey yazmıyor yani satır da izin var 20 gün izin kullanmış ama izintoplami=0 sorun nerde olabilir?


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Personel Avans İzin Takip Ödev Konusu Acill Lütfen ankaram 11 619 31/05/2017, 15:22 atoz112
Çözüldü Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 734 28/11/2016, 14:28 atoz112
Çözüldü değişken ve caption ilişkisi moskovic 4 1.674 09/12/2015, 21:12 moskovic
Çözüldü Puantaj İlişki sorunu GTAO 9 1.234 08/10/2015, 15:23 atoz112
Çözüldü Yıllık izin süresi 1 yılı aştığında ilk değere kalan izin eklensin karasdesign 7 3.064 08/09/2015, 22:03 yorum70

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.