Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/03/2012 18:40
Konu Sahibi
adrian
Yorumlar
5
Okunma
1700
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

adrian

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
İyi günler...
Benim sorum, proje içinde nasıl commandbox ya da başka bir kutu ekleneçeğiyle ilgili.
Örneğin, program çalıştırıldıktan sonra, form1'de 3 ya da 4 değerini girersek form 2'de nasıl kendiliğinden 3 ya da 4 adet commandbox oluşur? Şimdiden teşekkürler


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Set Cmd = Controls.Add("vb.commandbutton", "Cmd")
  Cmd.Width = 2000
  Cmd.Top = me.Height / 2 - Cmd.Height / 2 - 100
  Cmd.Left = me.Width / 2 - Cmd.Width / 2 - 100
  Cmd.Caption = "Buton Üretildi"
  Cmd.Visible = true


gibi bir kod kullanmış birisi.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

adrian

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
teşekkürler, komut çalıştı da pekiyi örneğin text1.text'e 5 değerini girdik diyelim. 5 adet command box butonu oluşması için ne yapmak gerekir?


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Yukarıdaki kodları bir prosedür içerisine yazın. Prosedüre parametre olarak integer veya byte türünde bir değişken tanımlayın.

For döngüsü ile her defasında yukarıdaki prosedürü çalıştırın. Bu arada For'un değerini prosedüre parametre olarak gönderin.

Gelen parametre değerini kontrole isim olarak ekleyin. Cmd1, Cmd2, ... , CmdX gibi.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

adrian

Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
teşekkürler...
işe yaradı


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
İşinizi görmesine sevindim. Sizden ricamız mesajınıza örnek uygulama eklerseniz sorularınıza yardımcı olacakların işini kolaylaştırmış olursunuz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 3.075 12/03/2014, 23:46 umutakkaya
Çözüldü VB C# ta fotoğraf ekleme ? jiloooo 12 4.215 24/12/2013, 21:09 mahmut18
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.965 29/04/2013, 02:25 drummers
Çözüldü mdı forma buton ekleme aydın3838 20 7.368 28/04/2012, 13:33 aydın3838
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.737 06/03/2012, 23:04 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.