Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/04/2013 17:27
Konu Sahibi
ercanhalic
Yorumlar
10
Okunma
2318
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ercanhalic

Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Herkese merhabalar ;


Bir firmanın teklif hazırlama ve raporlama programını Access üzerinde gerçekleştiriyorum. Programa başladığımda ufak çaplı bir programdı yalnız, eklemeler düzenlemeler yeni özellikler derken baya kapsamlı bir program haline geldi. Benim korkum ise şu ;

Programı kullanırken veritabanı boyutundan, yavaşlamadan, veya bir süre sonra programı kullanamama gibi problemler ortaya çıkar mı ? Eğer çıkabilirse ne gibi önlemler almak gerekir. Programın şuanki içinde veri olmadan 80 Mb yi geçti.

Bu ileride problem yaratabilir mi , bu kadar kapsamlı bir programı accesste yapmak doğrumu.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
veri olmadan derken ,resim falanmı ekledin normalde bu kadar olmaz ,resim gibi eklentilerden uzak dur yada başka klasörde saklayarak oradan al,ayrıca değişik önlemler var formumuzda arama yap bilgilenirsin..


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Eğer içinde resim yoksa 80 Mb olması imkansız. Düzenle/Onar işlemi yaparsanız boyutu küçülecektir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ozguryasin

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
865
23/09/2009
568
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:41
Çözüldü 
access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

ercanhalic

Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
(22/04/2013, 23:36)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.


Bu mümkün mü ? ve Konu anlatımı var mı ?.

Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.


Cevapla

fatih karagöl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Çözüldü 
Tedirgin olmanıza hiç gerek yok.
Vaktiniz ve bilginiz dahilinde gönül rahatlığı ile büyütebilirsiniz programınızı.
Ben Sql üzerinde çalışıyorum. ODBC konusuna göz atmanızı öneririm.


Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 965 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Verileri Taşıma Hakkında. serkan1985 4 299 02/06/2017, 20:51 serkan1985
Çözüldü İlişkilendirme Hakkında Cerencam 2 292 28/05/2017, 17:12 atoz112
Çözüldü Data Type Mismatch Hatası Hakkında alperalper00 8 7.393 20/05/2017, 20:17 ozanakkaya
Çözüldü Stok Takibi Yeni Veri Girişi Hakkında AloneX 4 372 06/05/2017, 11:15 AloneX

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.