Proje Hakkında Öneri
Tarih
22/04/2013 17:27
Konu Sahibi
ercanhalic
Yorumlar
10
Okunma
1912
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ercanhalic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese merhabalar ;


Bir firmanın teklif hazırlama ve raporlama programını Access üzerinde gerçekleştiriyorum. Programa başladığımda ufak çaplı bir programdı yalnız, eklemeler düzenlemeler yeni özellikler derken baya kapsamlı bir program haline geldi. Benim korkum ise şu ;

Programı kullanırken veritabanı boyutundan, yavaşlamadan, veya bir süre sonra programı kullanamama gibi problemler ortaya çıkar mı ? Eğer çıkabilirse ne gibi önlemler almak gerekir. Programın şuanki içinde veri olmadan 80 Mb yi geçti.

Bu ileride problem yaratabilir mi , bu kadar kapsamlı bir programı accesste yapmak doğrumu.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:51
Çözüldü 
veri olmadan derken ,resim falanmı ekledin normalde bu kadar olmaz ,resim gibi eklentilerden uzak dur yada başka klasörde saklayarak oradan al,ayrıca değişik önlemler var formumuzda arama yap bilgilenirsin..
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Eğer içinde resim yoksa 80 Mb olması imkansız. Düzenle/Onar işlemi yaparsanız boyutu küçülecektir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

ercanhalic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(22/04/2013, 23:36)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.

Bu mümkün mü ? ve Konu anlatımı var mı ?.

Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.
Cevapla

fatih karagöl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Çözüldü 
Tedirgin olmanıza hiç gerek yok.
Vaktiniz ve bilginiz dahilinde gönül rahatlığı ile büyütebilirsiniz programınızı.
Ben Sql üzerinde çalışıyorum. ODBC konusuna göz atmanızı öneririm.
Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  prosedurler hakkında hknct 5 138 15/02/2017, 08:46 hknct
  Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 214 13/02/2017, 20:38 maboc
Çözüldü Yuvarlama Hakkında notrino 7 564 02/02/2017, 16:52 atoz112
  iif Hakkında access acemisi 3 113 30/01/2017, 11:17 access acemisi
  Hata kodu 2001 hakkında okumas 25 500 29/01/2017, 08:24 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya