Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/11/2010 15:04
Konu Sahibi
gitarc
Yorumlar
3
Okunma
2588
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

gitarc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
14
01/11/2010
0
Balıkesir
Ofis XP
17/04/2017,13:54
Burada ekleyeceğimiz 2 şey var = 1 Command button 1 Timer

Eğer bunun direk başlamasını istiyorsak buttondaki kodları form a yazarak yapabiliriz .. İşte Kodlar :

######

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True

End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Dim i As String
i = Rnd * 100000
Form1.BackColor = i
End Sub


PROGRAMMER MEHMET
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:04
sayın gitarc
bu bilgiler için ayrı ayrı teşekküler
keşke örnekleri ekleseydin daha iyi olurdu kolay gelsin


Cevapla

rfve

Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
2
30/09/2010
0
Edirne
Ofis XP
29/09/2015,10:21
evet bende takip ediyorum
ama örnek olsa daha iyi olurdu...


Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Sn:gitarc
Paylaşım için teşekkürler.
Aşağıdaki kodlarıda formun loadına ekleyiniz.

Visual Basic Code
Private Sub Form_Load()
Timer1.Interval = 1000
Timer1.Enabled = False
End Sub

Arkadaş örnek kodları dersler bölümünde verdiğine göre örneğe gerek yok diye düşünüyorum dersler bölümündeki kodlardan yararlanılarak birşeyler yaparak öğrenmek daha iyi olur.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.