Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/12/2008 21:53
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
5
Okunma
2494
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karam

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Cvp: Takvim, Hesap Makinası (Popups) Uygulaması (Alıntı)
Private Sub Ctltxttarih_DblClick(Cancel As Integer)
Dim blRet As Boolean
Dim dtStart As Date, dtEnd As Date

dtStart = Nz(Me.txttarih.Value, 0)
dtEnd = 0

blRet = ShowMonthCalendar(mc, dtStart, dtEnd)
If blRet = True Then
Me.txttarih = dtStart
Else
MsgBox "Tarih seçmediniz!!! Lütfen kontrol edin...", vbOKOnly, "Tarih seçmediniz..."
End If

End Sub


blRet = ShowMonthCalendar(mc, dtStart, dtEnd) kodunda debug yaptığımda mc kodunda hata veriyor "byref argument type mismatch "hatası veriyor bir türlü uygulayamadım hatayı nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz


Daha Çok Çalışmam Lazım Çooook !!!!
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:05
Çözüldü 
Sayın karam, bu bir örnek mi yoksa soru mu? Anlayamadım.. Örneklere eklemişsiniz ama sonunda bir yardım isteği de var.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
ShowMonthCalendar(mc, dtStart, dtEnd)
Show monthcalender fonksiyonunu da yazarsanız bakabiliriz ancak.

Sorun oraa gönderdiğiniz değişkenlerden birinin tipinin uymaması


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

karam

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Kusura bakmayın Biraz önce Adsl'im Kesildi Hattan Düştüm bu nedenle çözüm cevabım gecikti .Bu Bir Örnekten alıp Uyarlama yapmak istediğimde bu hatayı veriyordu ancak nasıl oldu anlamadım şimdi düzeldi halbuki ben bu hata için iki gündür uyraşıyordum.

Şu anda yuygulama mükemmel çalışıyor ancak şöyle bir yardım isteyebilirmiyim

Bir form üzerinde farklı yerlerde tarih bilgisinin girilmesi gerekiyor ve ben Yukadaki tarih hücresine göre açılış ayarını yapıyorum. veçok iyi çift tıkladığınızda o hücreye yakın olarak açlıyor. ama aynı formun aşağısında bulunan başka bir tarih alanına çift tıkladığımda takvim ilk ayar yaptığım hücre yanında açılıyor .

1-Bunları çift tıkladığımız hücreye yakın açtırabiliyormuyuz ?


resim ilave edeceğim


Ek Dosyalar
.rar   2 buton.rar (Dosya Boyutu: 30,33 KB / İndirme Sayısı: 47)
Daha Çok Çalışmam Lazım Çooook !!!!
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:30
Çözüldü 
ayrı bir calender yapmayı dene , örneğin Calender2 olsun bu şekilde yapabilirsin


Cevapla

karam

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
(27/12/2008, 23:04)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayrı bir calender yapmayı dene , örneğin Calender2 olsun bu şekilde yapabilirsin


Aynı Form Üzerinde 36 yerde takvim uygulaması var ama anladım yardımın için çok teşekür ediyorum çok çok teşekürler

konu çözülmüştür ellerine sağlık


Daha Çok Çalışmam Lazım Çooook !!!!
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 217 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Firma Cari Hesap Listesi Oluşturma Hk. ALTANs 2 187 09/06/2017, 12:16 ALTANs
Çözüldü Sorguda Detay Ve Sonuçların Rapora Alt Bilgi Olarak Aktarılması Sorunu cemre1970 4 233 09/06/2017, 08:23 cemre1970
Çözüldü Access Den Excel Çıktısı Alma Sorunu estapan 13 902 30/05/2017, 14:12 atoz112
Çözüldü Access Formda Numlock Sorunu cagatay1234 6 427 30/05/2017, 10:28 cagatay1234

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.