picturebox
Tarih
27/10/2011 22:48
Konu Sahibi
ultrAslan07
Yorumlar
1
Okunma
1182
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ultrAslan07
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
23/10/2011
0
Antalya
Ofis 2007
08/11/2011,16:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
picturebox dolu ise işlem yaptırmak istiyorum ifle ama kodunu bulamadm yardımcı olabilirmisiniz ?
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Projenizi ekleseydiniz keşke. Bunu deneyin belki işinizi görür.

Visual Basic Code
picturebox.image != null


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Datagridden seçilen kayıda ait resim gösterme(Datagrdiview içine PictureBox Ekleme ve Görüntüle umutakkaya 2 2.087 18/06/2014, 11:44 umutakkaya
Çözüldü Picturebox sorunum TheWayEnd 2 1.143 22/07/2011, 14:21 TheWayEnd
Çözüldü PictureBox Da Resim Değiştirme ~~KaG~~ 7 3.442 30/05/2011, 18:44 kanka07


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya