Personel giriş çıkış tablosu
Tarih
17/10/2012 12:15
Konu Sahibi
aurora06
Yorumlar
8
Okunma
4284
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum var.

oadalar arası kartlı geçiş sistemi düşünün. Cihaz tüm kayıtları bir mdb dosyasına yazmaktadır. Benim istediğim Gün içinde her bir kişinin ilk bastığı kartı Giriş saati, Son bastığı kartıda çıkış saati olarak ayrı bir tabloda yada mysql de tutmak istiyorum.

ekte göreceğiniz üzere kaytlar her satırda tarih, saat, kapınumarası, personelinID'si şeklindedir.

Bunun için nasıl bir uygulama yapabilrim. Şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 876,92 KB / İndirme Sayısı: 57)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.907
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ilk giriş çıkış satleri tamam peki aralardan da geçiş oluyormu , bunlar yapılır ,ama ayrıntılar gerekli,olmaz diye birşey yok
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,01:14
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 882,24 KB / İndirme Sayısı: 78)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(17/10/2012, 13:14)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Hocam yukladiğiniz dosyayı indirdim ama herhangi bir değişiklik goremedim.

Evet gün içide birden fazla okutma oluyor. Yani ilk okunan değer giriş son okunan değer çıkış olack. Teşekürler.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,01:14
Çözüldü 
İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(17/10/2012, 15:18)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...


Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Günlerdir uğraşığım bir konuda yardımcı oldunuz. Bu sorgunun içeriğini görebilirmiyim?

Hocam bunu VBscript gibi birsey yaparak mysql e aktarmak istiyorum. Acaba bir yol gosterirmisiniz?

şu sekilde

ID -- PERSONEL_ID -- TARIH -- GIRIS_SAATI -- CIKIS_SAATI
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 154 12/05/2017, 10:14 barcins
  Silinen Şifre Giriş formunun tekrar dahil edilmesi sesim2002 8 165 03/04/2017, 12:38 sesim2002
  Kullanıcı Giriş Hatası Hk. serkan1985 4 82 29/03/2017, 13:58 serkan1985
  Altveri Tablosu Ekleme access acemisi 9 207 21/03/2017, 21:07 access acemisi
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 472 13/02/2017, 20:11 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status