Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/10/2012 12:15
Konu Sahibi
aurora06
Yorumlar
8
Okunma
4694
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

aurora06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum var.

oadalar arası kartlı geçiş sistemi düşünün. Cihaz tüm kayıtları bir mdb dosyasına yazmaktadır. Benim istediğim Gün içinde her bir kişinin ilk bastığı kartı Giriş saati, Son bastığı kartıda çıkış saati olarak ayrı bir tabloda yada mysql de tutmak istiyorum.

ekte göreceğiniz üzere kaytlar her satırda tarih, saat, kapınumarası, personelinID'si şeklindedir.

Bunun için nasıl bir uygulama yapabilrim. Şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 876,92 KB / İndirme Sayısı: 58)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:46
Çözüldü 
ilk giriş çıkış satleri tamam peki aralardan da geçiş oluyormu , bunlar yapılır ,ama ayrıntılar gerekli,olmaz diye birşey yok


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:54
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 882,24 KB / İndirme Sayısı: 79)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 13:14)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Hocam yukladiğiniz dosyayı indirdim ama herhangi bir değişiklik goremedim.

Evet gün içide birden fazla okutma oluyor. Yani ilk okunan değer giriş son okunan değer çıkış olack. Teşekürler.


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:54
Çözüldü 
İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06

Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 15:18)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...


Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Günlerdir uğraşığım bir konuda yardımcı oldunuz. Bu sorgunun içeriğini görebilirmiyim?

Hocam bunu VBscript gibi birsey yaparak mysql e aktarmak istiyorum. Acaba bir yol gosterirmisiniz?

şu sekilde

ID -- PERSONEL_ID -- TARIH -- GIRIS_SAATI -- CIKIS_SAATI


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Personel Avans İzin Takip Ödev Konusu Acill Lütfen ankaram 11 624 31/05/2017, 15:22 atoz112
Çözüldü Basit Veri Tablosu scil 3 257 19/05/2017, 23:42 simendifer
Çözüldü Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 551 12/05/2017, 10:14 barcins
Çözüldü Personel Panosu mets3 4 318 02/05/2017, 22:48 mets3
Çözüldü Silinen Şifre Giriş formunun tekrar dahil edilmesi sesim2002 8 504 03/04/2017, 12:38 sesim2002

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.