Parasal Aralık Raporlama
Tarih
24/11/2011 14:07
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
6
Okunma
1825
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
arkadaşlar aşağıdaki konuya devam etmedim.
sorum şu ekteki çalışmaya parasal aralık nasıl ekleriz?
yani il ilçe seçimi gibi iki metin kutusuna yazacağım değerin arasındaki miktarları nasıl raporlarım?

https://www.accesstr.net/konu-raporunuzu...2#pid51462

Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İnceleyiniz....

Ek Dosyalar
deneme_sled.rar
[41.85 KB]
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
sayın sledgeab;

https://www.accesstr.net/konu-raporunuzu...2#pid51462

linkteki raporlama tekniği ile nasıl yaparız?
mesaja örnek eklemiştim ama silinmiş sanırım.
ekteki örneğe göre bunu nasıl yapabiliriz?
yani form 1 de ilk tutar son tutar alanlarına yazdığımız değerlere göre raporla butonuna tıklayınca nasıl süzeriz?

Ek Dosyalar
DENEME.rar
[70.59 KB]

sayın sledgeab;
bakabildiniz mi?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Düzenlenmiş hali ektedir, ancak uygulamada Access pencere gizleme olayı kullanıyorsanız açılan, kalıcı mevzusundan dolayı muhtemelen çalışmayacaktır.


Ek Dosyalar
deneme_son_sled.rar
[48.57 KB]
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.278
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
14/05/2017,21:54
Çözüldü 
sayın sledgeab;
sanırım siz birinci örnekte verdiğim linkte bulunan örnek üstünde işlem yapıyorsunuz Img-grin
3. mesajdaki ekte bulunan çalışmaya bakabilir misiniz? tarihsel olarak değil parasal olarak raporlamak istiyorum.
ilk mesajımdaki ek nerede göremiyorum ama 3. mesajdaki eki inceleyebilirsiniz. iki aralıkda bulunan parasal değerleri raporlamak istiyorum.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
konudaki 2003 formatındaki örneğe Rapordaki Borç alanına filtre eklenmiş hali ektedir.

Ek Dosyalar
deneme_sled2.rar
[48.25 KB]


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Üretim Süreç Takibi ve Raporlama Uygulaması Samet Çağlayan 4 351 12/01/2017, 13:03 atoz112
  ekte bulunan raporlama kısımlarını kaldırma maras321 5 276 16/11/2016, 20:41 maras321
Information Listeden Çoklu Seçimle Raporlama Akifff 3 347 30/07/2016, 13:24 Akifff
Çözüldü Raporlama Hatası kenan827 4 640 11/01/2016, 11:04 kenan827
Çözüldü Öğrenci kayıt ve not bilgisini raporlama emred34 4 637 21/12/2015, 00:35 emred34


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status