Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2011 15:08
Konu Sahibi
mehmetb84
Yorumlar
4
Okunma
1872
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mehmetb84

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
M.... B....
468
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,18:59
Çözüldü 
2 farklı formda aynı altformu kullanıyorum. Bu altformumda bulunan bir liste kutusundaki sorguyu her iki formda da kullanmak için sorgudaki ifadelerimin arasına "or" koydum ve şuanda her iki formda da sıkıntısız çalışıyor.
Fakat her form açılışında diğer form için yazılan ifade açtığım formda bulunmadığı için "parametre değerini girin" uyarısı veriyor. Bu uyarının görünmemesini sağlamak için ne yapabilirim?

Tşşkrüler.


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Altformu kopyalayıp 2 farklı alt form kullansanız bir problem yaşamazsınız.

Eğer gerçekten aynı alt formu kullanmak için geçerli bir nedeniniz varsa, lütfen örneğinizi ekleyin.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

mehmetb84

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
M.... B....
468
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,18:59
Çözüldü 
benim de aklıma geldi o fakat alt form olduğu için başka bir isimle tekrar eklediğimde ilişkilli alanları aktarmada sorun yaşıyorum.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Örnek dosya eklemek iyi bir adım olabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.883
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:18
Çözüldü 
Her iki formda da kullanacaksan liste kutusunun satır kaynağına sorgu ismini yazmak yerine sorgudaki Sql kodunu yazarsan sorun çıkmaz.


Konu taşınmıştır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Web Browserdeki Checkbox Değerini Alma idrisy 4 250 31/07/2017, 23:33 ozanakkaya
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 275 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 255 28/05/2017, 17:18 atoz112
Çözüldü Formda Açılan Websayfasının Sesini Kapatmak ALTANs 7 529 27/05/2017, 00:49 ozanakkaya
Çözüldü Parametre Giriniz Hatası ALTANs 2 300 21/04/2017, 11:07 ALTANs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.