outputto hatası alıyorum
Tarih
10/01/2017 16:12
Konu Sahibi
seckingbs
Yorumlar
12
Okunma
408
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
seckingbs
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... G....
4
1
18/12/2015
0
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
13/01/2017,08:17
Merhaba ben işyerinde şikayet maillerini biriktirdiğim bir program kullanıyorum. Aktif programları outlookta hem pdf olarak hemde mail içinde tablo olarak gönderebiliyordum. Şimdi ise outputto hatası alıyorum.  Neden kaynaklanıyor olabilir.resim

Bu Mesaj yönetici tarafından düzenlendi. Düzenleme Zamanı: 11/01/2017 saat 12:44

eklenen örnek içerisinde gerçek bilgiler olduğu gerekçesi ile,örnek onaylanmamıştır.

lütfen içeriğindeki gerçek bilgileri ya temizleyiniz ya da farazi uydurma bilgiler ile ve ayrıca sadece birkaç kayıt olacak kadar yeniden düzenleyerek dahil ediniz.

bilginize.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.910
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:45
Sponsor Reklam
merhaba sayın secgingbs
birçok nedeni olabilir,resimden pek anlaşılmıyor,örneğinizi ekleyerek sorarsanız cevap almak dahada kolaylaşır diye düşünüyorum
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.761
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,18:08
sayın seckingbs,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;

Kod:
DoCmd.OutputTo acOutputTable, "Aktif Şikayetler",  acFormatPDF, yol, True


yukarıdaki kod satırını kullanarak deneyiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.

Cevapla

seckingbs
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... G....
4
1
18/12/2015
0
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
13/01/2017,08:17
Sponsor Reklam
(10/01/2017, 19:39)atoz112 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın seckingbs,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;

Kod:
DoCmd.OutputTo acOutputTable, "Aktif Şikayetler",  acFormatRTF, yol, True


yukarıdaki kod satırını kullanarak deneyiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.



Denedim ama olmadı. Yine aynı hatayı veriyor. Rapor kısmında bölge seçip aktif olan şikayetleri maille göndermek istiyorum. Uygulamayı yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.761
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,18:08
sayın seckingbs,

eklediğiniz uygulama üst sürüm olması gerekçesi ile,kendi adıma olmak üzere inceleme imkanım olmamaktadır.

otel otomasyonu

yukarıda bağlantısı yazılı konunun  4.mesajındaki işlemleri uygulamak sureti ile .MDB olarak da eklemeyi deneyiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla

seckingbs
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... G....
4
1
18/12/2015
0
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
13/01/2017,08:17
Sponsor Reklam
(11/01/2017, 10:53)atoz112 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın seckingbs,

eklediğiniz uygulama üst sürüm olması gerekçesi ile,kendi adıma olmak üzere inceleme imkanım olmamaktadır.

otel otomasyonu

yukarıda bağlantısı yazılı konunun  4.mesajındaki işlemleri uygulamak sureti ile .MDB olarak da eklemeyi deneyiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.


Dediğiniz gibi yaptım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Genel Toplam Hatası SOSS06 6 108 27/05/2017, 12:19 SMMM.
Çözüldü Data Type Mismatch Hatası Hakkında alperalper00 8 6.876 20/05/2017, 20:17 ozanakkaya
  Versiyon Hatası mustafakucuknazli 3 148 13/05/2017, 12:21 atoz112
  Olay Özellik İfadesi Hatası raburabu 11 227 04/05/2017, 17:42 raburabu
  Bağlı Tablo Yöneticisi "Geçersiz Parola" Hatası cudii 3 77 03/05/2017, 20:39 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status