Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/11/2010 11:47
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
3702
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar

Örneğimde de Belirttiğim Üzere Sıra Numarasının Otomatik Olarak Gelmesini İstiyorum.Yani Ben Sıra Numarası Metin Kutusuna Hangi Rakamı Yazarsam Yazayım Her Yeni Kayda Geçtiğinde O Numaradan Artarak Devam Etmesini İstiyorum.(89566 yazdığımda Bir Sonraki Kayıt İçin 89567 Numarasını Vermesi Gibi) Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:01
Çözüldü 
Sitemizde çok sayıda örnek var bu konuda arama yaparsanız çok daha geniş sonuçlar elde edersiniz. Örnek olarak tıklayınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Sitedeki Bir Çok Örneği İnceledim.Ancak Bana Uyan Bir Örneği Bulamadım.Gönderdiğiniz örneği de inceledim,örnekte sıra numarası 1 den başlıyor,başlangıç nurasını değiştirdiğinizde fonksiyon devre dışı kalıyor ve sıra numarası otomatik gelmiyor.İlginiz İçin Teşekkür Ederim.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:01
Çözüldü 
Oradaki örnekteki kodlardan mantığını kendinize uyarlamanız gerekmektedir. DMax ile son numarayı elde edip 1 ile toplamanız yeterli olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhaba..

Formun Geçerli Olduğu olayına bu kodu yazarak sorun giderilmiştir.

VBA Kodu
If NewRecord Then faturaSirano = DMax("FaturaSirano", "TBLFaturaBilgileri") + 1

İyi Çalışmalar.


Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
08/10/2017,15:43
Çözüldü 
çoklu kaytı olduğunda da sadece bir sayı artırıyor ve otomatik devam etmiyor...
diyelim ki; TBLFaturaBilgileri tablosundaki FaturaSirano=1015 olsun
her kayıt eklendiğinde faturaSirano=1016 oluyor sadece 1017,1018,1019... devam etmiyor...


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.322 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 140 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Otomatik No Verme karaayhan 9 348 09/09/2017, 23:11 karaayhan
Çözüldü Alt Form Listesindeki İlk Seçeneğin Otomatik Seçilmesi katmer 2 188 05/08/2017, 21:47 katmer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.