Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/11/2010 11:47
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
4484
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar

Örneğimde de Belirttiğim Üzere Sıra Numarasının Otomatik Olarak Gelmesini İstiyorum.Yani Ben Sıra Numarası Metin Kutusuna Hangi Rakamı Yazarsam Yazayım Her Yeni Kayda Geçtiğinde O Numaradan Artarak Devam Etmesini İstiyorum.(89566 yazdığımda Bir Sonraki Kayıt İçin 89567 Numarasını Vermesi Gibi) Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Sitemizde çok sayıda örnek var bu konuda arama yaparsanız çok daha geniş sonuçlar elde edersiniz. Örnek olarak tıklayınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Sitedeki Bir Çok Örneği İnceledim.Ancak Bana Uyan Bir Örneği Bulamadım.Gönderdiğiniz örneği de inceledim,örnekte sıra numarası 1 den başlıyor,başlangıç nurasını değiştirdiğinizde fonksiyon devre dışı kalıyor ve sıra numarası otomatik gelmiyor.İlginiz İçin Teşekkür Ederim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Oradaki örnekteki kodlardan mantığını kendinize uyarlamanız gerekmektedir. DMax ile son numarayı elde edip 1 ile toplamanız yeterli olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhaba..

Formun Geçerli Olduğu olayına bu kodu yazarak sorun giderilmiştir.

VBA Kodu
If NewRecord Then faturaSirano = DMax("FaturaSirano", "TBLFaturaBilgileri") + 1

İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

karaayhan

Aktif Üye
Aktif Üye
 31
 456
 77
 02/11/2008
12
 Muğla
 
 Ofis 2003
 31/07/2018,22:04
Çözüldü 
çoklu kaytı olduğunda da sadece bir sayı artırıyor ve otomatik devam etmiyor...
diyelim ki; TBLFaturaBilgileri tablosundaki FaturaSirano=1015 olsun
her kayıt eklendiğinde faturaSirano=1016 oluyor sadece 1017,1018,1019... devam etmiyor...


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 229 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Stok Yok Uyarısının Otomatik Kapanması ielmacilar 2 88 26/08/2018, 19:09
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Sayısı Sıra İle Artan Metin Uygulaması notrino 2 84 21/08/2018, 11:35
Son Yorum: notrino
Çözüldü İsme Göre Otomatik Sıra No golf2000 2 172 08/08/2018, 18:07
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Raporda Satırlara Sıra Numarası Verme.. ielmacilar 4 123 08/08/2018, 16:07
Son Yorum: ielmacilar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.