Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/11/2010 11:47
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
4336
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar

Örneğimde de Belirttiğim Üzere Sıra Numarasının Otomatik Olarak Gelmesini İstiyorum.Yani Ben Sıra Numarası Metin Kutusuna Hangi Rakamı Yazarsam Yazayım Her Yeni Kayda Geçtiğinde O Numaradan Artarak Devam Etmesini İstiyorum.(89566 yazdığımda Bir Sonraki Kayıt İçin 89567 Numarasını Vermesi Gibi) Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Sitemizde çok sayıda örnek var bu konuda arama yaparsanız çok daha geniş sonuçlar elde edersiniz. Örnek olarak tıklayınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Sitedeki Bir Çok Örneği İnceledim.Ancak Bana Uyan Bir Örneği Bulamadım.Gönderdiğiniz örneği de inceledim,örnekte sıra numarası 1 den başlıyor,başlangıç nurasını değiştirdiğinizde fonksiyon devre dışı kalıyor ve sıra numarası otomatik gelmiyor.İlginiz İçin Teşekkür Ederim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Oradaki örnekteki kodlardan mantığını kendinize uyarlamanız gerekmektedir. DMax ile son numarayı elde edip 1 ile toplamanız yeterli olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhaba..

Formun Geçerli Olduğu olayına bu kodu yazarak sorun giderilmiştir.

VBA Kodu
If NewRecord Then faturaSirano = DMax("FaturaSirano", "TBLFaturaBilgileri") + 1

İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

karaayhan

Aktif Üye
Aktif Üye
456
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
10/06/2018,10:02
Çözüldü 
çoklu kaytı olduğunda da sadece bir sayı artırıyor ve otomatik devam etmiyor...
diyelim ki; TBLFaturaBilgileri tablosundaki FaturaSirano=1015 olsun
her kayıt eklendiğinde faturaSirano=1016 oluyor sadece 1017,1018,1019... devam etmiyor...


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Arama Bölümünde İsim,telefon Müşteri Numarası Aratmak ( Müşteri Takip Programı) oillamp 5 164 31/05/2018, 11:38 oillamp
Çözüldü Kayıt Numarası sidd 5 163 24/05/2018, 23:15 ozanakkaya
Çözüldü Buton dan Text Box'a İsim Yazıldığında Bir Sonraki Text Box'a Otomatik Gitmesi firtina 9 180 21/05/2018, 04:02 ozguryasin
Çözüldü Onay Kutusuna Otomatik Veri Çekme Allback 10 203 10/04/2018, 16:15 Allback
Çözüldü Formda Bir Ad Seçtiğimde Diğer Veri Otomatik Gelsin seckingbs 4 225 03/04/2018, 08:04 seckingbs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.