Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/03/2012 10:09
Konu Sahibi
blake33
Yorumlar
7
Okunma
2073
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar yaptığım programda nöbet listelerine isimleri girdiğinde otomatik olarak yan tarafta güncellemesini istiyorum mümkün mü acaba
Ek Dosyalar
Röntgen.rar


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

haytacan

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
18/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
05/01/2016,18:23
Çözüldü 
güncelleme aylara göremi olacak yoksa sıralar sabir olduğunda kendisi günlere göemi atacak yani 1 ali 2 veli 3 cemal 4 ayşe 5 ali 6 veli 7 cemal 8 ayşe ..... böyle devam mı etsin günler


Cevapla

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
siz hazırladığım örneğe baktınız mı orada aylar var nöbet listeleri orada o güne isim girdiğimde yan tarafta otomatik olarak değer değişmesini istiyorum


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ben yardım etmek isterim
ama şimdiye kadar yaptıklarını silbaştan düşünmelisin
bir tablo olmalı personel id leri ve isimleri ve diğer alanlar --> personel tablosu
birde tarih ve personel id leri olan --> nöbet tablosu
sonra formda kimin hangi gün kaç nöbet yazıldığını gösteren metin kutularına şunu yazmalısın

Me.metin1 = Nz(DLookup("[alan_adı]"; "tablo_adı"; "kriterler"), 0)


@benbendedeilem
Cevapla

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
bana bu konuda küçük bir örnek gösterirmisin kardeş


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
kardeş çok uğraştım ama personel ıd leri nasıl yapcam bana bu konuda birazcık yardım edermisin


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.312 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 139 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Otomatik No Verme karaayhan 9 347 09/09/2017, 23:11 karaayhan
Çözüldü Alt Form Listesindeki İlk Seçeneğin Otomatik Seçilmesi katmer 2 186 05/08/2017, 21:47 katmer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.