Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/11/2009 23:16
Konu Sahibi
mumcos
Yorumlar
7
Okunma
3604
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

mumcos

Üye
 38
 9
 27
 29/10/2009
0
 Kırşehir
 
 Ofis 2007
 31/08/2010,12:26
Çözüldü 
access-tr net ailesi,selamlar,
sitenize yeni kayit oldum,,ve buradaki yazilardan cokca faydalandim,cok tesekkür ederim.almanyadayim,ve dersanede ögrenci takip programi yapmaya calisiyorum,kendi capimda,bazi mesele leri hallettim,ama bikac sikintim var,insaallah yardimci olacaginizi düsünüyorum,ögrencilerin yoklama takibini yapcagim kisimi kafamda olusturamadim,tabi bide programlama kismida var,kisaca aciklayayayim;gruplar halinde (5A 5B 6B vs.) haftanin belli günleri geliyorlar,ogün icin 4 hal sözkonusu malumunuz"var","yok","izinli","gec kaldi"..birde ders icerisindeki performanslari var;"ders araclari geldimi","derse katilimi iyi veya kötü","ödevlerini yaptimi",ve her ay ders ögretmenlerinin cocuklar hakkinda degerlendirmesi olacak,"Matematik","Almanca","Ingilizce " dersleri icin,aylik bu sekilde velilere rapor yollamak istiyorum...umarim anlasilmistir,simdiden tesekküre ederim..Berlinden selamlar


Ekran Görüntüleri
   
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
Ol....
 38
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Sevgili mumkos keşke örnek dosyanızı yükleseydiniz takıldığınız noktalarda size yardımcı olsaydık daha kolay olurdu. Devamsızlık olayının en basiti benim aklıma şöyle geliyor:

Tek tek tüm öğrencileri geldi, gelmedi, izinli yazmaktansa tüm öğrencileri geldi kabul edip sadece problemli olanları kaydetseniz daha kolay olacak gibi. Rapor almak istediğinizde de sadece geç kalanlar, izinliler vs. diye listelersiniz. Yoksa her ders sonunda tüm sınıfı geldi gelmedi diye işaretlemek gereksiz bir işlem gibi gözüküyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

mumcos

Üye
 38
 9
 27
 29/10/2009
0
 Kırşehir
 
 Ofis 2007
 31/08/2010,12:26
Çözüldü 
cevabiniz icin tesekkür ederim,dosyayi göndermek isterim,ama ögrencilermin datalari oldugu icin yollayamiyorum.dediginiz cok mantikli,düsünmemistim,rapor meselesi yalniz söyle olcak her ögrenci icin ayri sekilde(form halinde cikti alip yollacagim sanirim) yani bütün bilgileri olacak,raporlama mevzuunda biraz kafam karisik,cünkü raporlarken sizin dediginiz gibi kategorize edip yapabiliyorum,oysa her ögrenci icin bütün degerleri ayri ayri göstermek istiyorum,buda sanirim form görünümünde hallolabiliyor.tablolari olusturmakta zorlaniyorum...formun görünümünü yollayabilirim..ilginiz icin tesekkür ederim.
Mümtaz Özdemir


Ekran Görüntüleri
   
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 23/03/2019,18:47
Çözüldü 
sn. mumcos

Gerçek verilerinize ihtiyacımız yok. Size çözüm önerebilmek için kullandığınız tablo yapılarını,
alan adlarınızı, kullandığınız form ve raporları görmemiz gerekiyor.

MDB'nizin bir kopyasını alıp, içindeki gerçek verileri silin, sorunu görmemize yetecek kadar rastgele bilgiler yazın.
Daha sonra menü'den Araçlar-Veritabanı Araçları-"Düzenle ve Onar" yaptıktan sonra zip veya rar olarak sıkıştırıp gönderin.
Bu arada galiba Access 2007 kullanıyorsunuz, bize Access 2002-2003 formatında gönderirseniz daha iyi olur.
Menü'de sanırım yine Araçlar-Veritabanı Araçları nda Access 2002-2003 formatında kaydetme olması lazım.

Size yardımcı olabilmemiz için önce siz bize yardımcı olun.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

mumcos

Üye
 38
 9
 27
 29/10/2009
0
 Kırşehir
 
 Ofis 2007
 31/08/2010,12:26
Çözüldü 
Tesekkür ederim,
haklisiniz..dediginiz gibi yapip yolladim,iki ayri data var,digerini yani problemimi asil databanka eklemek istiyorum,nachhilfe olan data esas program,schüler_Bericht ise eklemek istedigim data..simdiden tesekkür ederim.. iyi calismalar.
mümtaz

buarada malesef datayi 2003 de kaydedemedim,cünkü problem cikartiyor..ve kaydetmiyor:-(


mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mumcos

Üye
 38
 9
 27
 29/10/2009
0
 Kırşehir
 
 Ofis 2007
 31/08/2010,12:26
Çözüldü 
sevgili arkadaslar,
hergün hersaat bakiyorum ama cevap alamadim henüz,ilgileniyormusunuz bilmek istedim,ümitsizce beklemek istememImg-cray
Saygilar
Mümtaz


mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Excel Kargo Takip Uygulamasi Yardim ecan81 2 293 04/02/2019, 10:46
Son Yorum: ecan81
Çözüldü Vakıf Üye Takip Veritabanı ShanksTaicho 1 123 30/01/2019, 17:07
Son Yorum: simendifer
Çözüldü İnternet Kullanıcılarının Aylık Ödemesini Takip Edebilecek Basit Bir Uygulama Erkan Kaya 2 138 24/01/2019, 09:38
Son Yorum: Erkan Kaya
Çözüldü Gebsıs Gelir-gider Takip Programı Fınal Yardım!!! IceMan7 6 365 09/12/2018, 21:54
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kiracı Takip Programı Hk Yardım. turkayemre 2 213 06/12/2018, 11:06
Son Yorum: turkayemre

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.