Skip to main content

AccessTr.neT


Mükerrer Kayıt Engelleme

Mükerrer Kayıt Engelleme

Çözüldü #1
Ekte gönderdiğim dosya da giriş  butonuna bastığımızda açılan giriş kutusuna yandaki barkodu yazıp kaydet butonuna bastığımızda kayıt yapıyor. Mükerrer kayıt önlemek için yazdığım kod da sadece ilk kayıt için uyarı veriyor diğer kayıtlar içinde bu uyarıyı almak için kodu ne şekilde düzenlemeliyim. şimdiden teşekkür ediyorun.
.rar KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 357,41 KB | İndirme Sayısı: 4)
Son Düzenleme: 27/02/2024, 16:27, Düzenleyen: te-kin. (Sebep: .....)
Cevapla
#2
istediğiniz yapıldı inceleyiniz
.rar KAYIT-yeni.rar (Dosya Boyutu: 29,65 KB | İndirme Sayısı: 7)
Cevapla
#3
Teşekkür ederim ama yeni kayıt eklemiyorum artık. Sadece mevcut kayıtları kontrol edebiliyorum. Aynı şekilde barkod ve tarih kontrol ederek yeni kayıtta eklemem gerekiyor.
Cevapla
#4
Sayın @simendifer 'in uygulamanızda yaptığı değişiklikte bir sorun görünmüyor. Barkod no kayıtlı ise mükerrer kayıt yapmanıza izin vermiyor, aynı barkod numarası ile çok sayıda kayıt oluşturacaksanız mükerrer kayıt kontrolü eklemenizin anlamı nedir?
Cevapla
#5
(28/02/2024, 04:02)atoykan yazdı: Sayın @simendifer 'in uygulamanızda yaptığı değişiklikte bir sorun görünmüyor. Barkod no kayıtlı ise mükerrer kayıt yapmanıza izin vermiyor, aynı barkod numarası ile çok sayıda kayıt oluşturacaksanız mükerrer kayıt kontrolü eklemenizin anlamı nedir?

şöyle bu programı bir iş yerinde çalışan personeller için düşünüyorum. yani çalışan aynı gün içinde 1 kez giriş yapabilecek. mükerrer kayıdı bunun için engellemeye çalışıyorum. 10 personel varsa bu personeller giriş için kendilerine tanımlanan kartı okuttuklarında hangi tarihte ve saatte giriş yapmışlar bu kayıtları tutmak istiyorum. olaki personel dalgınlıkla 2. kez kartı okutursa o tarihte kayıtlı olduğunu uyarı ile bildirmek istiyorum. teşekkürler
Cevapla
#6
Sayın @simendifer 'in yaptığı çalışma zaten bunu sağlıyor. Barkod numarasını değiştirirseniz yeni kayıt yaparsınız, aynı barkod numarası ile mükerrer kayıt işlemi yapmıyor uygulama. Sorun nedir anlamış değilim.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task