Metin kutusundaki sonucu taploya kaydetmek
Tarih
17/07/2010 23:42
Konu Sahibi
checkpoint
Yorumlar
11
Okunma
2327
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
checkpoint
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
14/05/2010
0
Ankara
Ofis 2003
14/08/2010,22:35
Çözüldü 
=DLookUp("[RENK KODU]";"[RENK İSİMLERİ]";"[RENK İSİMLERİ]='" & [RENK 1] & " ' ")

yukardaki kod ile renk adını sectiğimde renk kodu metin kıtusuna degerini getirebiliyorum ama denetim kaynagına kod yazdıgım için taploya kaydedemiyorum sanırım ado ile yapmak mümkün ama ben kod bilmediğim için yapamadım sizden ricam nasıl bir kod yazmam gerekirki cagrdıgım degeri taploya kaydetsin
formda bir çok örnegi inceledim Formdan taploya örnegi gibi ama yapamadım tek satırı {renk kodu 1] i taploya kaydedebiliyorum ama 2 3 4 5 6 yı kaydemiyorum hata veriyor Me.[renk kodu 1] = Me.[Renk kodu 1] ama aynı satırı Me.[renk kodu 2] = Me.[Renk kodu 2] yaptıgımda olmuyor nasıl yazmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Access Uygulaması.rar (Dosya Boyutu: 73,42 KB / İndirme Sayısı: 3)
checkpoint, 14-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın checkpoint ;
istediğiniz ekte yapılmıştır.
kolay gelsin.
lütfen dönü ş yapınız.


Ek Dosyalar
.zip   Access_Uygulaması_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 57,53 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Buyrun..
Pardon Sn Kural, bu ne hız böyle.. Örneği hazırladım ekledim. Birde baktım ki zaten cevaplanmış. Helal olsun valla..


Ek Dosyalar
.rar   Access Uygulaması_2010-07-18.rar (Dosya Boyutu: 47,07 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Black Eagle Hocam
18 dk. çok yavaş benim için Img-grin
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Haa, 18 dk geçtiyse bencede yavaş...Ben görmemle hazırlamam arsında geçen 5 dk. içerisinde sizin hazırlayıp eklediğinizi düşünmüştüm..Img-grin))

Şaka tabiki bunlar, amaç herkesin birbirine yardımcı olması değilmi sonuçta. Teşekkürler.

Not: Rep vereyim şimdi diyeceğim ama, siz rep lerinize sahip çıkamıyorsunuz, kaybediyorsunuz.Img-grin)
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam biz sohbete başladık checkpoint arama sayfasında takıldı konusuna bakmadan kapatacak cevabı göremeden diye korkuyorum.
Repler içimi acıtan bir yangın hocam gitti çil çil 88 puan Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 315 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 129 28/04/2017, 11:28 atoz112
Çözüldü Raporda etiketi metin kutusunda değer yoksa gizleme saglikci_salih 7 2.288 29/03/2017, 17:26 atoz112
  Metin Kutusu Hakkında. perisanoglu 3 158 14/03/2017, 16:00 atoz112
  metin içine değişken ekleme Uğur Candan 5 263 14/03/2017, 15:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status