Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/05/2013 19:26
Konu Sahibi
abahceci
Yorumlar
11
Okunma
2749
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

abahceci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
01/07/2017,01:59
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba, kemoterapi ilaç protokolleri ile ilgili bir veritabanı hazırlamaya çalışıyorum.
Açılan kutu içinden seçtiğim KT protokolüne göre diğer metin kutularına, o protokolde bulunan ilaçların isimleri, dozları ve o ilaçlarla ilgili açıklama bilgisinin gelmesini istiyorum. Bu anlattıklarımın hepsini aslında yaptım. Ancak "Açıklama" etiketli metin kutusunda sadece 255 karakter yazılıyor.
Formumda sorgu için KT isminde bir tablo ve bu tablodan seçeceğim protokolün bilgilerini kaydetmek için işlemler isminde toplam 2 tablo var. Bu 2 tabloda da Açıklama metin kutusuna karşılık gelen hücre için veri türünü "NOT" olarak yapmama rağmen neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...


Ek Dosyalar
KT.rar


abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Dosyanız hatalı yüklenmiş.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

abahceci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
01/07/2017,01:59
Çözüldü 
Alpeki hocam, tekrar yüklüyorum.

Ek Dosyalar
KT.rar


abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,12:18
Çözüldü 
form üzerindeki kt_id açılan kutusunun kodlarını şu şekilde düzenleyin.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Private Sub kt_ismi_AfterUpdate()

Me.ilac_2 = kt_ismi.Column(2)
Me.ilac_3 = kt_ismi.Column(3)
Me.ilac_4 = kt_ismi.Column(4)
Me.ilac_5 = kt_ismi.Column(5)
Me.ilac_1 = kt_ismi.Column(6)
Me.siklus = kt_ismi.Column(17)
Me.aciklama = DLookup("[aciklama]", "[KT]", "[kt_id]=" & Me.kt_id)
Me.ilac_dozu_2 = kt_ismi.Column(7)
Me.ilac_dozu_3 = kt_ismi.Column(8)
Me.ilac_dozu_4 = kt_ismi.Column(9)
Me.ilac_dozu_5 = kt_ismi.Column(10)
Me.ilac_dozu_1 = kt_ismi.Column(11)

Me.uygulama_sekli_2 = kt_ismi.Column(12)
Me.uygulama_sekli_3 = kt_ismi.Column(13)
Me.uygulama_sekli_4 = kt_ismi.Column(14)
Me.uygulama_sekli_5 = kt_ismi.Column(15)
Me.uygulama_sekli_1 = kt_ismi.Column(16)
End Sub


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

abahceci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
01/07/2017,01:59
Çözüldü 
Mehmet Demiral hocam, çok çok teşekkür ederim... Img-grin
+rep


abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,12:18
Çözüldü 
Ah ah. Bir de rep vermeye alışsanızImg-grin)) Sadece kendim için demiyorum, genel olarak yardım aldığımızda karşılığını vermemiz lazım. Bu sitede de bunun için rep verilebilir ya da siteye maddi katkıda bulunulabilir. Bilgilerinize...


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorguda İlk 9 Karakter Alma blumanx 2 166 27/09/2017, 23:22 blumanx
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 166 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 581 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Türkçe Karakter Sorun Mu? katmer 2 166 30/07/2017, 18:52 katmer
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 633 22/06/2017, 09:31 ufukcem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.