Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/02/2011 16:43
Konu Sahibi
KCMZ
Yorumlar
10
Okunma
2829
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

KCMZ

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
102
03/11/2008
1
Manisa
Ofis 2003
09/02/2012,20:49
Çözüldü 
raporlarda oluşturduğumuz bir metin kusuna =1 yazıp özellikler de geçerli toplam sekmesinde "tümü üzerindeyi " seçtiğimizde rapordaki satırları 1den başlayıp sıralıyor.
peki rapordaki satırları sondan başlayarak (yani 10 satır varsa 10-9-8... diye) sıralatabilirmiyiz.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
22 Konu 94 mesaj ve incelenecek sayfa = Site Kuralları


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

KCMZ

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
102
03/11/2008
1
Manisa
Ofis 2003
09/02/2012,20:49
Çözüldü 
sayın alpeki99 neden uyarıldığımı anlamadım.
sorumun cevabını sitede aradım bulamadım.
sorma şeklimi yanlış anlamadım eğer yanlışımı öğrenebilirsem aynı hatayı bi daha yapmam.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Sorma şeklinde problem yok örnek eklememişsiniz. Problemi halletmek için konu ile ilgilenen arkadaş baştan bir uygulama tasarlamak zorunda. Tasarlasa istediğiniz gibi olmayabilir bir daha düzeltme vs.vs. uğraşacak. Keşke siz dosyanızı ekleseniz falanca formda, filanca denetimde şu şu şu problemim var deseydiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Gerçek dosyanız olmasına da gerek yok, istediğinizi içeren basit bir örnek gönderin, örnek üzerinde çözelim.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın KCMZ;
Alpeki Hocamın dediği gibi örnek olmayınca çok zor oluyor. Şimdi isteğinizle(tahminen) ilgili bildiğim 3 yol var.
1- Sorgudan alınıyorsa "Azalan" seçmek
2- Metin=Metin-1 (Burada en alt sayı kontrolü de yapmak gerekir)
3- Döngü
For a=10 to 1 step -1
Metin=a
Next

Saygılar


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 581 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 633 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Metin Ayırma ufukcem 2 238 16/06/2017, 10:10 ufukcem
Çözüldü Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 1.150 11/05/2017, 22:59 sadooo
Çözüldü Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 513 28/04/2017, 11:28 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.