Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/08/2009 18:56
Konu Sahibi
Vasif1985
Yorumlar
5
Okunma
2037
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Vasif1985

Üye
Üye
 36
 20
 6
 11/07/2009
0
 -
 
 Ofis 2003
 05/10/2011,10:32
Salam olsun Azerbaycandan bu sitenin tum kullancilarina.

Ben Sizlerin sayesinde birazca Access oyrenmisem ve buna gore haminiza tesekkur edirem.

Bilmek isteyirem ki, cedveller arasinda toplama (+), cixma (-) funksiyalarini nece yaza bilerem ve nereye yazmaliyim? Funksiyalari nece oyrene bilerem. Yardim ederseniz sevinirim.

ekberov@box.az +99450 440 67 22

Saygilarimla,
Vasif Ekberov
Azerbaycan, Sabirabad seheri.


Vasif1985, 11-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.130
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:32
a.selam gardaş.aramıza hoşgeldin.sanırım toplama ile ilgili sorunun var.formumuzda örnekler var aramalısın
https://www.accesstr.net/search.php?acti...order=desc
kolay gelsin



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
Sn. Vasif Kardeşim aramıza hoşgelmişsen.

Access Örneklerini ve Access derslerini incelemeye başla. takıldıkca yine sor. O arada bizde yine senin için yahşi bir ders hazırlıyalım içinde sadece toplama ve cixma nasıl yapılır gösteren.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

Vasif1985

Üye
Üye
 36
 20
 6
 11/07/2009
0
 -
 
 Ofis 2003
 05/10/2011,10:32
Dersleri bekliyorum. hepinize tesekkur ederim.


Vasif1985, 11-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
vasif kardeş öncelikle senin diğer arkadaşlarında dediği gibi accessin temellerini iyi öğrenmen lazım ondan sonra fonksiyonların ne işe yaradığı ve nerelerde kullanıldığını öğrenebilesin ancak senin için nasıl olduğunu basitce anlatalım bu tür işlemler sorguda formda raporda değişik olaylardan sonra yapılır formda bir metin kutusuna gelindiğinde çıkldığında yazıldığında vs vs nasıl olur bir metin kutusunun içine

=[ametinkutusuadı]+[bmetinkutusuadı]

yazdığında direkt olrak sana toplamı verir

yada bir metin kutusunun güncelleme veya değişme olayından sonra

cmetinkutusuadı.value=me.ametinkutusu+me.bmetinkutusu

şeklinde

yada bir sorguda


toplam:asutunu+bstunu

şeklinde yazarak a ile b stunundaki verileri toplarsın tabi bu anlattıklarım en basit yöntemler


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

Vasif1985

Üye
Üye
 36
 20
 6
 11/07/2009
0
 -
 
 Ofis 2003
 05/10/2011,10:32
Cox sagol allah razi olsun. amma ben bir seyi tam anliya bilmiyorum bilmirem neden. Ben misal ucun isteyirem ki, ticari yonetim programi hazirlayim. Ilk once neden baslamaliyim? Mumkunse ardicilliqlari qisa olaraq oyredin.


Vasif1985, 11-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba Emre kırkkılıc 1 394 16/04/2018, 22:32
Son Yorum: A.Kadir.
  Herkese Merhaba turuncukedi 3 613 28/01/2017, 00:22
Son Yorum: ozanakkaya
  Herkese Merhaba Tbx 2 2.007 07/04/2016, 07:57
Son Yorum: ozanakkaya
  merhaba semra 3 2.226 13/01/2014, 14:30
Son Yorum: eylül kaya
  MerHaba:D Ahmettemiz 2 2.792 08/01/2012, 16:18
Son Yorum: Ahmettemiz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.