Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/08/2009 18:56
Konu Sahibi
Vasif1985
Yorumlar
5
Okunma
1923
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Vasif1985

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Salam olsun Azerbaycandan bu sitenin tum kullancilarina.

Ben Sizlerin sayesinde birazca Access oyrenmisem ve buna gore haminiza tesekkur edirem.

Bilmek isteyirem ki, cedveller arasinda toplama (+), cixma (-) funksiyalarini nece yaza bilerem ve nereye yazmaliyim? Funksiyalari nece oyrene bilerem. Yardim ederseniz sevinirim.

ekberov@box.az +99450 440 67 22

Saygilarimla,
Vasif Ekberov
Azerbaycan, Sabirabad seheri.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:30
a.selam gardaş.aramıza hoşgeldin.sanırım toplama ile ilgili sorunun var.formumuzda örnekler var aramalısın
https://www.accesstr.net/search.php?acti...order=desc
kolay gelsin


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Bugün,17:43
Sn. Vasif Kardeşim aramıza hoşgelmişsen.

Access Örneklerini ve Access derslerini incelemeye başla. takıldıkca yine sor. O arada bizde yine senin için yahşi bir ders hazırlıyalım içinde sadece toplama ve cixma nasıl yapılır gösteren.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

Vasif1985

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Dersleri bekliyorum. hepinize tesekkur ederim.


Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
vasif kardeş öncelikle senin diğer arkadaşlarında dediği gibi accessin temellerini iyi öğrenmen lazım ondan sonra fonksiyonların ne işe yaradığı ve nerelerde kullanıldığını öğrenebilesin ancak senin için nasıl olduğunu basitce anlatalım bu tür işlemler sorguda formda raporda değişik olaylardan sonra yapılır formda bir metin kutusuna gelindiğinde çıkldığında yazıldığında vs vs nasıl olur bir metin kutusunun içine

=[ametinkutusuadı]+[bmetinkutusuadı]

yazdığında direkt olrak sana toplamı verir

yada bir metin kutusunun güncelleme veya değişme olayından sonra

cmetinkutusuadı.value=me.ametinkutusu+me.bmetinkutusu

şeklinde

yada bir sorguda


toplam:asutunu+bstunu

şeklinde yazarak a ile b stunundaki verileri toplarsın tabi bu anlattıklarım en basit yöntemler


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

Vasif1985

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Cox sagol allah razi olsun. amma ben bir seyi tam anliya bilmiyorum bilmirem neden. Ben misal ucun isteyirem ki, ticari yonetim programi hazirlayim. Ilk once neden baslamaliyim? Mumkunse ardicilliqlari qisa olaraq oyredin.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Herkese Merhaba turuncukedi 3 366 28/01/2017, 00:22 ozanakkaya
  Herkese Merhaba Tbx 2 1.816 07/04/2016, 07:57 ozanakkaya
  merhaba semra 3 1.974 13/01/2014, 14:30 eylül kaya
  MerHaba:D Ahmettemiz 2 2.552 08/01/2012, 16:18 Ahmettemiz
  Merhaba ozgur0ozdemir 5 2.913 18/07/2011, 16:13 boolean_

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.