mdı forma buton ekleme
Tarih
14/12/2011 16:15
Konu Sahibi
aydın3838
Yorumlar
20
Okunma
6410
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selam
mdı form da buto ekleme ile sorun yaşıyorum

mdı formda picturebox eklediğimde buton vs eklenmekte fakat bu defada form arka planda kalıyor

yardımcı olurmusunuz
saygılarımla

Ek Dosyalar
BasicCalismalar.rar
[1.78 KB]
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Vb.Net olsa inceleyecektim ancak eski VB miş ne yazık ki. Eğer VB yeni başlıyorsanız yol yakınken VB.Net ile devam edin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın alpeki ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir link vs.. varmıdır
vb.net olarakta ben sadece veri tabanı ile ilgileniyorum
hansinden başlamalıyım bir sürü serisi var hepside birbirine çok yakınlar

saygılarımla
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Fibelin81
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
0
17/11/2011
0
Tekirdağ
Ofis 2007
15/12/2011,11:11
Çözüldü 
aydın3838 benim önerim Visual Studio 2008 bence buna bak ilk önce BASİC ile başla bende öyle yaptim kolay kavrarsın tek takılcağın konunun For veya IF olacağını düşünüyorum IF i kavrarsın ama FOR biraz mantik işi olduğu için kolayca kavranmıyor kolay gelsin önerim torrentten Visual Studio 2008 indir BASİC çalış

Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
açtıracağın carikart formunun mdi child özelliğini false yaparsan formun üstünde gözükür.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
selam
formda gözükmekte child true de yapılıyor fakat sorumda picturebox in üzerine getiremedim formda sıkıntı yok

ana form mdı form olacak ve ana formun üzerine buton vs.. ekleyeceğim ama picturebox in üzerine buton kayuluyor ve picturebox in üzerine de diğer alt formlar görünmüyor
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 2.605 12/03/2014, 23:46 umutakkaya
Çözüldü VB C# ta fotoğraf ekleme ? jiloooo 12 3.528 24/12/2013, 21:09 mahmut18
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 3.485 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.649 29/04/2013, 02:25 drummers
Çözüldü buton seçimi nihatra 4 1.734 20/04/2012, 13:17 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya