Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2011 16:15
Konu Sahibi
aydın3838
Yorumlar
20
Okunma
7569
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

aydın3838

Destek Ekibi
Destek
YA.... AY....
 37
271
20/12/2009
8
Kayseri
serbest
Ofis 2003
15/07/2018,14:23
Çözüldü 
selam
mdı form da buto ekleme ile sorun yaşıyorum

mdı formda picturebox eklediğimde buton vs eklenmekte fakat bu defada form arka planda kalıyor

yardımcı olurmusunuz
saygılarımla

Ek Dosyalar
BasicCalismalar.rar
[1.78 KB]


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Vb.Net olsa inceleyecektim ancak eski VB miş ne yazık ki. Eğer VB yeni başlıyorsanız yol yakınken VB.Net ile devam edin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

aydın3838

Destek Ekibi
Destek
YA.... AY....
 37
271
20/12/2009
8
Kayseri
serbest
Ofis 2003
15/07/2018,14:23
Çözüldü 
sayın alpeki ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir link vs.. varmıdır
vb.net olarakta ben sadece veri tabanı ile ilgileniyorum
hansinden başlamalıyım bir sürü serisi var hepside birbirine çok yakınlar

saygılarımla


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Fibelin81

Üye
Üye
 24
8
0
17/11/2011
0
Tekirdağ
Ofis 2007
15/12/2011,11:11
Çözüldü 
aydın3838 benim önerim Visual Studio 2008 bence buna bak ilk önce BASİC ile başla bende öyle yaptim kolay kavrarsın tek takılcağın konunun For veya IF olacağını düşünüyorum IF i kavrarsın ama FOR biraz mantik işi olduğu için kolayca kavranmıyor kolay gelsin önerim torrentten Visual Studio 2008 indir BASİC çalış



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
Çözüldü 
açtıracağın carikart formunun mdi child özelliğini false yaparsan formun üstünde gözükür.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

aydın3838

Destek Ekibi
Destek
YA.... AY....
 37
271
20/12/2009
8
Kayseri
serbest
Ofis 2003
15/07/2018,14:23
Çözüldü 
selam
formda gözükmekte child true de yapılıyor fakat sorumda picturebox in üzerine getiremedim formda sıkıntı yok

ana form mdı form olacak ve ana formun üzerine buton vs.. ekleyeceğim ama picturebox in üzerine buton kayuluyor ve picturebox in üzerine de diğer alt formlar görünmüyor


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 3.220 12/03/2014, 23:46
Son Yorum: umutakkaya
Çözüldü VB C# ta fotoğraf ekleme ? jiloooo 12 4.413 24/12/2013, 21:09
Son Yorum: mahmut18
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.280 01/06/2013, 02:33
Son Yorum: drummers
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 2.082 29/04/2013, 02:25
Son Yorum: drummers
Çözüldü buton seçimi nihatra 4 2.065 20/04/2012, 13:17
Son Yorum: ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.