Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2011 16:15
Konu Sahibi
aydın3838
Yorumlar
20
Okunma
7368
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam
mdı form da buto ekleme ile sorun yaşıyorum

mdı formda picturebox eklediğimde buton vs eklenmekte fakat bu defada form arka planda kalıyor

yardımcı olurmusunuz
saygılarımla

Ek Dosyalar
BasicCalismalar.rar
[1.78 KB]


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Vb.Net olsa inceleyecektim ancak eski VB miş ne yazık ki. Eğer VB yeni başlıyorsanız yol yakınken VB.Net ile devam edin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
sayın alpeki ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir link vs.. varmıdır
vb.net olarakta ben sadece veri tabanı ile ilgileniyorum
hansinden başlamalıyım bir sürü serisi var hepside birbirine çok yakınlar

saygılarımla


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Fibelin81

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
0
17/11/2011
0
Tekirdağ
Ofis 2007
15/12/2011,11:11
Çözüldü 
aydın3838 benim önerim Visual Studio 2008 bence buna bak ilk önce BASİC ile başla bende öyle yaptim kolay kavrarsın tek takılcağın konunun For veya IF olacağını düşünüyorum IF i kavrarsın ama FOR biraz mantik işi olduğu için kolayca kavranmıyor kolay gelsin önerim torrentten Visual Studio 2008 indir BASİC çalış


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
17/10/2017,01:51
Çözüldü 
açtıracağın carikart formunun mdi child özelliğini false yaparsan formun üstünde gözükür.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam
formda gözükmekte child true de yapılıyor fakat sorumda picturebox in üzerine getiremedim formda sıkıntı yok

ana form mdı form olacak ve ana formun üzerine buton vs.. ekleyeceğim ama picturebox in üzerine buton kayuluyor ve picturebox in üzerine de diğer alt formlar görünmüyor


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 3.075 12/03/2014, 23:46 umutakkaya
Çözüldü VB C# ta fotoğraf ekleme ? jiloooo 12 4.215 24/12/2013, 21:09 mahmut18
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.080 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.965 29/04/2013, 02:25 drummers
Çözüldü buton seçimi nihatra 4 2.000 20/04/2012, 13:17 ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.