Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/03/2013 10:25
Konu Sahibi
aktasersin
Yorumlar
3
Okunma
2730
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

aktasersin

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
15/03/2013
0
17/06/2013,18:06
Çözüldü 
Öncelikle herkese merhaba;
Forum içerisinde aramalarıma rağmen hazırladığım data içerisinde istediğimi yapamadım.
Gruplar halinde ara toplam yapmak istiyorum. Kısaca anlatmak gerekirse ekte bulunan Maliyet Ver4 pdf dosyasında yönetime sunmak istediğim çıktı bulunmaktadır(Programın veri çıktısı diye düşündüm). Access'te FORMURUNLIST formunda ürünleri seçerek ekteki Maliyet Ver4.pdf gibi yapmak istiyorum. Ancak Access içinde bulunan tablolardan seçtiğim ürünleri (ANAURUNLER'i) bir ara toplamla 1-)KULLANILAN MALZEMELER gibi, yine Accesste ELKURUNLER'i bir ara toplamda 2-)ELEKTRIK MALZEMELERI gibi toplasın istiyorum. Tabi en son Genel Toplam olacak. Bunu kodlarla mı yapmak gerekecek. Yardımlarınızı rica ederim.


Ek Dosyalar
.rar   MaliyetAnaliz.rar (Dosya Boyutu: 231,63 KB / İndirme Sayısı: 65)
Cevapla

aktasersin

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
15/03/2013
0
17/06/2013,18:06
Çözüldü 
Acaba yeterince açıklayıcı olamadım mı? yoksa zor birşey mi istedim? Img-cray


Cevapla

memox

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/07/2017,14:58
Çözüldü 
Merhaba
db'i inceledim.yanlış anlamadıysam,sanıyorum proje maliyet formun doğru olmamış.bu formla proje maliyetlerini oluşturamazsın.öncelikle her projeye ait maliyet tablosu oluşturmalısın.daha sonrada her proje için maliyet verilerini girersen istediğin raporlamayı yapabilirsin.


Cevapla

aktasersin

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
15/03/2013
0
17/06/2013,18:06
Çözüldü 
İlginiz için çok teşekkür ederim Img-grin Fakat benim amacım proje maliyeti değil, sadece ürünbaşı maliyet hesaplaması için veri hazırlıyorum, hangi üründe neler kullanılacak gibi. Ayrıca ilgilenenlere yardımcı olmak adına sorduğum aratoplam meselesini de aşağıdaki kodlarla çözdüm.
Sub topla()
Dim i, t As Long
Dim ElkTopla As Long
For i = 1 To Me.ListView1.ListItems.Count
ElkTopla = ElkTopla + Me.ListView1.ListItems(i).SubItems(6)
Next
Me.txtELEKTARATOP = ElkTopla
End Sub

smile da burda çok farklı çıktı. tekrar teşekkürler


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü IT Envanter programı için ön çalışma mengok 4 2.389 12/09/2017, 15:01 team_quash
Çözüldü Küçük Bir Telefon Programı İhtiyacı beyazgecede 8 670 25/05/2017, 14:55 beyazgecede
Çözüldü uye takip programı gorgulu75 8 2.390 27/04/2017, 11:51 Cem280
Çözüldü Nöbet Programı Yapmak haksoy3437 6 760 14/03/2017, 16:21 atoz112
Çözüldü Zimmet Programı erciyes01 6 776 03/03/2017, 14:38 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.