Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
3940
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar (Dosya Boyutu: 52,26 KB / İndirme Sayısı: 140)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkürler Seruz,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

qhuan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009, 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub



qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 126 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Sql Veri Tabanına Bağlantıda Oturum Açma ertans 2 193 22/08/2017, 19:30 ozguryasin
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 331 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 200 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Bat-vbs Dosyası İle exe üzerinden url açma angel1585 8 352 16/08/2017, 10:50 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.