Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
4439
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
 36
 18
 48
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 23/03/2019,18:47
Çözüldü 
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 23/03/2019,18:47
Çözüldü 
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
 36
 18
 48
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkürler Seruz,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
 36
 18
 48
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 451 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Kapalı Olan Access Tablosundan Bilgi Çekme cozum 3 131 11/03/2019, 13:58
Son Yorum: cozum
Çözüldü Evet Hayır Alanına Göre Rapor access acemisi 14 336 05/03/2019, 23:26
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Pdf Adını Veriye Göre Oluşturmak zetyu 9 335 03/03/2019, 23:01
Son Yorum: zetyu
Çözüldü Aktif Form Kaydının Raporunu Açma mahsumyavuz 2 94 02/03/2019, 13:26
Son Yorum: mahsumyavuz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.