Login olan Kullanıcıya Göre Farklı Form Açma
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
3533
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar (Dosya Boyutu: 52,26 KB / İndirme Sayısı: 134)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,13:07
Çözüldü 
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,13:07
Çözüldü 
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler Seruz,
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009, 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 57 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 370 22/01/2017, 13:46 murat dikme
  giriş maskeli kayıt edilen verinin listekutusunda farklı gözükmesi hknct 10 405 21/01/2017, 21:37 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya