Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
4154
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar(Dosya Boyutu: 52,26 KB / İndirme Sayısı: 146)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkürler Seruz,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009, 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Id Numarasına Göre Toplamak m_demir 16 421 09/07/2018, 23:18
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Rapor Açma hey 3 105 04/07/2018, 14:47
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tablodaki Veriye Göre Numaratör barcins 4 147 03/07/2018, 10:42
Son Yorum: barcins
  Çapraz Sorguda Tarih Kriterine Göre husem 2 122 29/06/2018, 06:19
Son Yorum: husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.