Login olan Kullanıcıya Göre Farklı Form Açma
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
3631
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar (Dosya Boyutu: 52,26 KB / İndirme Sayısı: 138)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkürler Seruz,
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

qhuan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
48
11/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009, 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub



qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 4 55 Dün, 15:35 ufukcem
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 112 16/05/2017, 11:20 barcins
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 125 11/05/2017, 17:06 atoz112
Exclamation İl İlçe kriter seçimine göre sorgulama Ferhat Çetin 6 164 10/05/2017, 03:51 ozanakkaya
  Tarih Kriterine Göre En Yüksek Değer ALTANs 9 195 26/04/2017, 15:36 ALTANs


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status