Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2009 17:07
Konu Sahibi
qhuan
Yorumlar
8
Okunma
4220
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 48
 18
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
ekte gönderdiğim, QHUAN.rar, dosyasındaki örnekte;
-Login olan kullanıcı koduna göre örneğin form1'i açtırmayı beceremedim.


Bu da login olayına koyduğum komut, acaba burada mı bir hata yapıyorum?

Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then DoCmd.OpenForm , , , form1
End If
End Sub

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   QHUAN.rar(Dosya Boyutu: 52,26 KB / İndirme Sayısı: 147)
qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,08:38
Çözüldü 
DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Valla bravo. Ben de baktım ne var bunda diyodumLol


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Dün,08:38
Çözüldü 
Ayrıca 2 tane aynı isimli sub var.
O yüzden hata veriyor, düzeltmelisiniz.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 48
 18
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Teşekkürler Seruz,


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

qhuan

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
 48
 18
 11/08/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/02/2011,12:58
Çözüldü 
Sayın SERUZ,

"If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then" kısmındaki "QHUAN" eşlemsi yerine Tablo1'deki A1 Sütunundaki isimlerden biri ile eşleşirse, yazabilirmiyiz? Böylelikle daha kullanışlı bir program olabilir.

Şimdiden teşekkürler.



(07/12/2009 17:23)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DoCmd.OpenForm komutunun ilk parametresi form adıdır.

Kod:
Private Sub CMD_LOGIN_Click()
If TXT_USERNAME = "QHUAN" Then 
           DoCmd.OpenForm "form1"
End If
End Sub


qhuan, 11-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birleşik Değer Kutusuna Göre Vcard access acemisi 33 535 21/09/2018, 12:20
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Alt Formda Seçilen Kategoriye Göre O Kategoride Bulunan Ürünlerin Süzülmesi 001hacker 2 76 20/09/2018, 23:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Yıla Göre Aylık Toplu Ve Yıla Göre Aylık Listbox Filtreli Rapor shephard 6 155 19/09/2018, 20:13
Son Yorum: shephard
Çözüldü vbs ile program açma kapama komutu karabattak 7 10.405 09/09/2018, 23:15
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Form'a Seçilen Kriterlere Göre Veri Getirmek enotr 9 335 28/08/2018, 08:59
Son Yorum: enotr

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.