Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/01/2009 04:19
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
39
Okunma
8155
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
arkadaşlar formda daha önce sorulup cevaplanmış bir sorum olucak.bende kendime benze bir liste kutusunda kayıt arama yaptım fakat çalışmadı.Bir bakarmısınız??
(cari isimi seçtiğimde müsteriler taplosunda yeni kayıt olrak veriyor.)
Acaba sorun referanslar kısmından olabilir mi??


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 149,57 KB / İndirme Sayısı: 52)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
tıkladığımda kutu geliyor.Cari kod yazdığım zaman kaydı buluyor.Fakat isim yazdığımda gelen kutucuğa kayıt göstermiyor.
ama ben tıkladıktan sonra hemen kaydı versin istiyorum..
arkadaşlar sorunumu çözdüm.Ekliyorum.
Hepinize iyi geceler.Ben biraz daha geç kalırsam zombiye dönücem.
dosya ektedir..


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 157,17 KB / İndirme Sayısı: 84)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sorun liste kutusunun satır kaynağının eksik olması ve kodları,


liste kutusunun satır kaynağı

Kod:
SELECT musterilersorgu.carikod, musterilersorgu.adi, musterilersorgu.soyadi, [adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod] AS Arama FROM musterilersorgu WHERE ((([adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod]) Like "*" & Forms!Form2!isim & "*")); 



Çift tıklama

Kod:
DoCmd.OpenForm "musteriler", , , "[carikod]=" & "'" & Me![Liste0] & "'"


isim metin kutusu güncelleştiğinde

Kod:
Liste0.Requery



Bu şekilde carikod, adı ve soyadını tek metin kutusundan sorgulayabilirsin.


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 158,92 KB / İndirme Sayısı: 121)
Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
elimdeki çalışmada bir kaç form var.Mesala paralar için çek havale ve nakit formları var.Bu formlarda F tuşuna basıp bu liste formu çağırıyorum.Fakat sadece tek bir form için yapıyorum.Bu diğer formlar için aynı liste kutusunu nasıl ayarlayabilirim.mesela çekler formunda bu liste kutusunu çağırıp cariyi işaretlediğimimde sadece çekler formuna cariyi atsın.Diğer formlar içinde açtığım form da kullanılsın.
Bilmem anlatabildim mi???


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
cevap yok mu??Img-crayImg-crayHoba


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,08:50
Çözüldü 
Sevgili atlantis8334 bekliyorum arkadaşı gelsin o bana tercüme edecek ne yazmak istediğini Lol


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 347 5 saat önce U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 436 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 169 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 234 08/09/2017, 14:01 burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.