liste kutusunda kayıt arama
Tarih
06/01/2009 04:19
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
39
Okunma
7133
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
arkadaşlar formda daha önce sorulup cevaplanmış bir sorum olucak.bende kendime benze bir liste kutusunda kayıt arama yaptım fakat çalışmadı.Bir bakarmısınız??
(cari isimi seçtiğimde müsteriler taplosunda yeni kayıt olrak veriyor.)
Acaba sorun referanslar kısmından olabilir mi??


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 149,57 KB / İndirme Sayısı: 52)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tıkladığımda kutu geliyor.Cari kod yazdığım zaman kaydı buluyor.Fakat isim yazdığımda gelen kutucuğa kayıt göstermiyor.
ama ben tıkladıktan sonra hemen kaydı versin istiyorum..
arkadaşlar sorunumu çözdüm.Ekliyorum.
Hepinize iyi geceler.Ben biraz daha geç kalırsam zombiye dönücem.
dosya ektedir..


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 157,17 KB / İndirme Sayısı: 84)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.601
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:42
Çözüldü 
Sorun liste kutusunun satır kaynağının eksik olması ve kodları,


liste kutusunun satır kaynağı

Kod:
SELECT musterilersorgu.carikod, musterilersorgu.adi, musterilersorgu.soyadi, [adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod] AS Arama FROM musterilersorgu WHERE ((([adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod]) Like "*" & Forms!Form2!isim & "*")); 



Çift tıklama

Kod:
DoCmd.OpenForm "musteriler", , , "[carikod]=" & "'" & Me![Liste0] & "'"


isim metin kutusu güncelleştiğinde

Kod:
Liste0.Requery



Bu şekilde carikod, adı ve soyadını tek metin kutusundan sorgulayabilirsin.



Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 158,92 KB / İndirme Sayısı: 120)
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
elimdeki çalışmada bir kaç form var.Mesala paralar için çek havale ve nakit formları var.Bu formlarda F tuşuna basıp bu liste formu çağırıyorum.Fakat sadece tek bir form için yapıyorum.Bu diğer formlar için aynı liste kutusunu nasıl ayarlayabilirim.mesela çekler formunda bu liste kutusunu çağırıp cariyi işaretlediğimimde sadece çekler formuna cariyi atsın.Diğer formlar içinde açtığım form da kullanılsın.
Bilmem anlatabildim mi???
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
cevap yok mu??Img-crayImg-crayHoba
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
28/05/2017,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sevgili atlantis8334 bekliyorum arkadaşı gelsin o bana tercüme edecek ne yazmak istediğini Lol
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste Box In İçindeki Verilerin Hizalanması erensimsek 3 107 19/05/2017, 14:05 erensimsek
  Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 10 655 18/05/2017, 19:12 ozanakkaya
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 125 16/05/2017, 11:20 barcins
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 191 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 152 11/05/2017, 17:06 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status