Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/12/2010 20:10
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
4
Okunma
2738
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ;
Bu site sayesinde çok şey öğrendim ve yaptığım programın sonuna gelmek üzereyim. Fakat yine bir yerde takıldım. Şimdi olay şu : Bir kullanici_tbl yaptım, ve kullanıcı adı ve şifresi oluşturdum sonra "ana_frm" yazan yerde kullanıcı girişi ve şifresi textboxları koydum, işte buraya kullanıcı adı ve şifresi yazdığımda vb kodlarıyla tablodaki bütün kayıtları okuyacak ve eğer hatasızsa sonuca tebrikler giriş yaptınız , hatalıysa hatalı giriş yaptınız demesini istiyorum. yapamadığım şey vb kodlarıyla tabloda ki değeri okutmak , onu yapsaydım karşılaştırma zaten yapardım. ekte programı koyuyorum. program 2007dir. bir bakarsanız sevinirim.. teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog.rar(Dosya Boyutu: 77,59 KB / İndirme Sayısı: 30)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog_sled.rar(Dosya Boyutu: 96,35 KB / İndirme Sayısı: 83)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(12/12/2010 23:21)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.

Sn. sledgeab
çok teşekkür ederim gayet güzel olmuş.. kod beklediğimden daha karışık :d ben daha basit bir şey bekliyordum.. çok teşekkürler.. iyi çalışmalar...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
 46
 1.440
 17
 26/08/2009
487
 Tekirdağ
 Yazılım
 Ofis 2003
 15/09/2018,00:39
Çözüldü 
formunda combobox ile kullanıcı adını aldırmanı öneririm.
Kullanıcı adını görünür yap şifreni gizle, kod yazmana gerek kalmaz pratik olarak halledersin.

KullanciCombo = Combo olacak (Kullanıcı adı ve görünmez olarak kullanıcı şifresi)
GirilenSifre = Bağımsız text alan

if me.GirilenSifre = me.KullanciCombo.column(1) then
msgbox "Şifre Doğru"
else
msgbox "Şifre Hatalı"
end if


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye
Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.056
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 13/08/2018,19:49
Çözüldü 
Günaydınlar..

Katkılarınız için teşekkürler sayın sledgeab ve Yandemir...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 70 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Ağda Dosyayı Çoklu Kullanıcı İle Paylaşmak m_demir 6 194 17/08/2018, 15:42
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Kullanıcı Şifre Değiştirme oosmaner 1 159 15/05/2018, 17:34
Son Yorum: emir ustaoğlu
Çözüldü Şifre İle Giriş melek82 2 237 18/04/2018, 14:47
Son Yorum: melek82
Çözüldü Kullanıcı Şifre Oluşturma cngzylmz 5 423 27/03/2018, 17:08
Son Yorum: salih demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.