Kullanıcı adı ve şifre girişini yapamadım ?
Tarih
12/12/2010 20:10
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
4
Okunma
2208
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ;
Bu site sayesinde çok şey öğrendim ve yaptığım programın sonuna gelmek üzereyim. Fakat yine bir yerde takıldım. Şimdi olay şu : Bir kullanici_tbl yaptım, ve kullanıcı adı ve şifresi oluşturdum sonra "ana_frm" yazan yerde kullanıcı girişi ve şifresi textboxları koydum, işte buraya kullanıcı adı ve şifresi yazdığımda vb kodlarıyla tablodaki bütün kayıtları okuyacak ve eğer hatasızsa sonuca tebrikler giriş yaptınız , hatalıysa hatalı giriş yaptınız demesini istiyorum. yapamadığım şey vb kodlarıyla tabloda ki değeri okutmak , onu yapsaydım karşılaştırma zaten yapardım. ekte programı koyuyorum. program 2007dir. bir bakarsanız sevinirim.. teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog.rar (Dosya Boyutu: 77,59 KB / İndirme Sayısı: 30)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog_sled.rar (Dosya Boyutu: 96,35 KB / İndirme Sayısı: 83)
Cevapla

newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(12/12/2010, 23:21)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.

Sn. sledgeab
çok teşekkür ederim gayet güzel olmuş.. kod beklediğimden daha karışık :d ben daha basit bir şey bekliyordum.. çok teşekkürler.. iyi çalışmalar...
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
formunda combobox ile kullanıcı adını aldırmanı öneririm.
Kullanıcı adını görünür yap şifreni gizle, kod yazmana gerek kalmaz pratik olarak halledersin.

KullanciCombo = Combo olacak (Kullanıcı adı ve görünmez olarak kullanıcı şifresi)
GirilenSifre = Bağımsız text alan

if me.GirilenSifre = me.KullanciCombo.column(1) then
msgbox "Şifre Doğru"
else
msgbox "Şifre Hatalı"
end if
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/02/2017,20:41
Çözüldü 
Günaydınlar..

Katkılarınız için teşekkürler sayın sledgeab ve Yandemir...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kullanıcı Yetkilendirme Konusunda Yardım arasson 8 186 03/02/2017, 11:35 arasson
  Alt forma kullanıcı birimi aktarmada sıkıntım var hknct 2 313 23/01/2017, 16:32 hknct
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 363 11/01/2017, 17:44 idrisy
  Açılır pencereden forum açtırmaya kullanıcı yetkisi kısıtlama getirmek okumas 18 423 29/12/2016, 11:43 okumas
  Access Kırılamayan Şifre (Tartışma Konusu) oornek 20 461 27/12/2016, 16:12 oornek


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya