Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/12/2010 20:10
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
4
Okunma
2817
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ;
Bu site sayesinde çok şey öğrendim ve yaptığım programın sonuna gelmek üzereyim. Fakat yine bir yerde takıldım. Şimdi olay şu : Bir kullanici_tbl yaptım, ve kullanıcı adı ve şifresi oluşturdum sonra "ana_frm" yazan yerde kullanıcı girişi ve şifresi textboxları koydum, işte buraya kullanıcı adı ve şifresi yazdığımda vb kodlarıyla tablodaki bütün kayıtları okuyacak ve eğer hatasızsa sonuca tebrikler giriş yaptınız , hatalıysa hatalı giriş yaptınız demesini istiyorum. yapamadığım şey vb kodlarıyla tabloda ki değeri okutmak , onu yapsaydım karşılaştırma zaten yapardım. ekte programı koyuyorum. program 2007dir. bir bakarsanız sevinirim.. teşekkürler...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.624
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:23
Çözüldü 
Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(12/12/2010 23:21)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.

Sn. sledgeab
çok teşekkür ederim gayet güzel olmuş.. kod beklediğimden daha karışık :d ben daha basit bir şey bekliyordum.. çok teşekkürler.. iyi çalışmalar...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Yandemir

Onursal Üye
MU.... YA....
 46
 1.441
 17
 26/08/2009
487
 Tekirdağ
 Yazılım
 Ofis 2003
 01/12/2018,02:58
Çözüldü 
formunda combobox ile kullanıcı adını aldırmanı öneririm.
Kullanıcı adını görünür yap şifreni gizle, kod yazmana gerek kalmaz pratik olarak halledersin.

KullanciCombo = Combo olacak (Kullanıcı adı ve görünmez olarak kullanıcı şifresi)
GirilenSifre = Bağımsız text alan

if me.GirilenSifre = me.KullanciCombo.column(1) then
msgbox "Şifre Doğru"
else
msgbox "Şifre Hatalı"
end if


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Günaydınlar..

Katkılarınız için teşekkürler sayın sledgeab ve Yandemir...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kullanıcı Girişi golf2000 8 214 15/12/2018, 21:01
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Kullanıcı Şifre Değiştirme oosmaner 3 293 15/11/2018, 13:17
Son Yorum: oosmaner
Çözüldü Veritabanına 2 Farklı Kullanıcı Birbirinden Bağımsız Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapar Oğuz Türkyılmaz 11 350 02/10/2018, 16:34
Son Yorum: Allback
Çözüldü Şifremi Unuttum ve Yeni Şifre Belirleme Hakkında oosmaner 8 550 19/09/2018, 18:06
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 145 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.