Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/12/2010 20:10
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
4
Okunma
2645
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ;
Bu site sayesinde çok şey öğrendim ve yaptığım programın sonuna gelmek üzereyim. Fakat yine bir yerde takıldım. Şimdi olay şu : Bir kullanici_tbl yaptım, ve kullanıcı adı ve şifresi oluşturdum sonra "ana_frm" yazan yerde kullanıcı girişi ve şifresi textboxları koydum, işte buraya kullanıcı adı ve şifresi yazdığımda vb kodlarıyla tablodaki bütün kayıtları okuyacak ve eğer hatasızsa sonuca tebrikler giriş yaptınız , hatalıysa hatalı giriş yaptınız demesini istiyorum. yapamadığım şey vb kodlarıyla tabloda ki değeri okutmak , onu yapsaydım karşılaştırma zaten yapardım. ekte programı koyuyorum. program 2007dir. bir bakarsanız sevinirim.. teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog.rar(Dosya Boyutu: 77,59 KB / İndirme Sayısı: 30)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.859
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   cv_prog_sled.rar(Dosya Boyutu: 96,35 KB / İndirme Sayısı: 83)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(12/12/2010, 23:21)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulamanıza eklediğim frm_kullanicigiris formunu inceleyiniz.

Sn. sledgeab
çok teşekkür ederim gayet güzel olmuş.. kod beklediğimden daha karışık :d ben daha basit bir şey bekliyordum.. çok teşekkürler.. iyi çalışmalar...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Yandemir

Only Office 2003
Onursal Üye
MU.... YA....
1.440
26/08/2009
487
Tekirdağ
Yazılım
Ofis 2003
06/06/2018,21:22
Çözüldü 
formunda combobox ile kullanıcı adını aldırmanı öneririm.
Kullanıcı adını görünür yap şifreni gizle, kod yazmana gerek kalmaz pratik olarak halledersin.

KullanciCombo = Combo olacak (Kullanıcı adı ve görünmez olarak kullanıcı şifresi)
GirilenSifre = Bağımsız text alan

if me.GirilenSifre = me.KullanciCombo.column(1) then
msgbox "Şifre Doğru"
else
msgbox "Şifre Hatalı"
end if


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Günaydınlar..

Katkılarınız için teşekkürler sayın sledgeab ve Yandemir...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Şifre İle Giriş melek82 2 146 18/04/2018, 14:47 melek82
Çözüldü Şifre Değiştirme metin02 8 419 15/11/2017, 19:11 metin02
Çözüldü Access Veri Aktarımı Şifre Problemi erdal21 4 318 21/09/2017, 21:06 erdal21
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 317 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Veri Silerken Şifre Sorma serkan1985 4 586 27/05/2017, 01:44 serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.