Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/09/2013 20:08
Konu Sahibi
necmi21
Yorumlar
6
Okunma
1932
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

necmi21

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
15/08/2013
0
03/07/2017,11:13
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar ekteki dosyamda belli kriterlere göre listelemeyi yaptım. programım bitmek üzere.Sadece "Kriterlere Göre Listele" Formundaki listelemeyi belirttikten sonra verileri Rapora göndermesini istiyorum. O şekilde Bi Rapor Olayı gerçekleşebilirmi bilmiyorum. Yada çiftçi adlarının tutulduğu açılan kutu değerine göre de rapor yaparsam yeterli olur. Ancak programı incelediğinizde br çiftçinin 1 den fazla satış yapabildiğini görürsünüz. ben o çiftçinin bütün satışlarını görebileceğim Rapor oluşturmak istiyorum. İnşallah kendimi ifade edbilmişimdir.Forumda böyle örnekler var ama kendi programıma uyarlayamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   veritabani.rar (Dosya Boyutu: 226,34 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Sizin istediğiniz şey, bahsettiğiniz formu açınca diyelim 4 nolu çiftçi için arama kutusuna "4" yazınca gelen verileri rapora yazdırmak mı?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

necmi21

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
15/08/2013
0
03/07/2017,11:13
Çözüldü 
"Kriterlere Göre Listele" Formunun aşağısında açılan kutu ve o açılan kutu değerine göre metin kutusunda arama yapıldıktan sonra süzülen kayıtları yazdırmak istiyorum. örneğin Açılan kutuda ÇiftçiNo yu seçip metin kutusuna 4 yazdığım zaman kalan dört kaydın raporunu almak istiyorum. Eğer Bu olamayacaksa Klasik Açılan kutuda isimleri seçerek o isimlerin kayıtlarını yazdırmak istiyorum.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Rapor dizaynı yaptınız mı yoksa ben karmaşık olarak rapora göndersem siz düzenler misiniz?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Ben sallama bir dizaynla liste kutusu içinde raporladım verileri. Siz artık gerisini düzeltirsiniz.

Bu arada raporunuzun "kalıcı" özelliğinden dolayı rapor açıldığında formunuz simge durumuna küçülüyor ama raporla ilgili bir işlem yapılamıyor. Bu esnada formun kapatılması da yazdırıken sorun çıkarır. Bu nedenle formunuzun kalıcı özelliğini kaldırmalısınız.


Ek Dosyalar
.rar   MyTeKsTiL.rar (Dosya Boyutu: 1,63 MB / İndirme Sayısı: 18)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

necmi21

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
15/08/2013
0
03/07/2017,11:13
Çözüldü 
Hocam Çok Teşekkür Ederim Tam istediğim değil ama ben bu yardım sayesinde farklı bi şekilde yaptım sağolun


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 239 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 160 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 153 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 227 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Formda İki Kritere Göre Filtre Uygulamak ertans 2 267 18/07/2017, 11:43 ertans

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.