Kriterlere Göre Listelenen veriyi yazdırmak
Tarih
10/09/2013 20:08
Konu Sahibi
necmi21
Yorumlar
6
Okunma
1685
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar ekteki dosyamda belli kriterlere göre listelemeyi yaptım. programım bitmek üzere.Sadece "Kriterlere Göre Listele" Formundaki listelemeyi belirttikten sonra verileri Rapora göndermesini istiyorum. O şekilde Bi Rapor Olayı gerçekleşebilirmi bilmiyorum. Yada çiftçi adlarının tutulduğu açılan kutu değerine göre de rapor yaparsam yeterli olur. Ancak programı incelediğinizde br çiftçinin 1 den fazla satış yapabildiğini görürsünüz. ben o çiftçinin bütün satışlarını görebileceğim Rapor oluşturmak istiyorum. İnşallah kendimi ifade edbilmişimdir.Forumda böyle örnekler var ama kendi programıma uyarlayamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   veritabani.rar (Dosya Boyutu: 226,34 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sizin istediğiniz şey, bahsettiğiniz formu açınca diyelim 4 nolu çiftçi için arama kutusuna "4" yazınca gelen verileri rapora yazdırmak mı?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
"Kriterlere Göre Listele" Formunun aşağısında açılan kutu ve o açılan kutu değerine göre metin kutusunda arama yapıldıktan sonra süzülen kayıtları yazdırmak istiyorum. örneğin Açılan kutuda ÇiftçiNo yu seçip metin kutusuna 4 yazdığım zaman kalan dört kaydın raporunu almak istiyorum. Eğer Bu olamayacaksa Klasik Açılan kutuda isimleri seçerek o isimlerin kayıtlarını yazdırmak istiyorum.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Rapor dizaynı yaptınız mı yoksa ben karmaşık olarak rapora göndersem siz düzenler misiniz?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Ben sallama bir dizaynla liste kutusu içinde raporladım verileri. Siz artık gerisini düzeltirsiniz.

Bu arada raporunuzun "kalıcı" özelliğinden dolayı rapor açıldığında formunuz simge durumuna küçülüyor ama raporla ilgili bir işlem yapılamıyor. Bu esnada formun kapatılması da yazdırıken sorun çıkarır. Bu nedenle formunuzun kalıcı özelliğini kaldırmalısınız.


Ek Dosyalar
.rar   MyTeKsTiL.rar (Dosya Boyutu: 1,63 MB / İndirme Sayısı: 18)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam Çok Teşekkür Ederim Tam istediğim değil ama ben bu yardım sayesinde farklı bi şekilde yaptım sağolun
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 58 26/02/2017, 11:08 estapan
  Metin Denetimindeki ifadeye göre değer getirme Tolga Dursun 11 197 25/02/2017, 14:29 ozanakkaya
  ListBox'a Eklenen Veriyi Kontrol Etme ve Mükerrer Engelleme dufrety 13 185 21/02/2017, 10:35 dufrety
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 62 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 52 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya