Kritere ve tarihe göre filtreleme
Tarih
23/02/2011 00:02
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
9
Okunma
2149
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
KURULLİSTESİ formunda seçtiğim tarihler arasında durumu EVET veya HAYIR olanları listelemek istiyorum. birçok örnek inceledim ancak sorunuma çözüm bulamadım. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi.rar (Dosya Boyutu: 127,98 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Buyrun inceleyin. Formunuzda Adı Soyadı alanı çalışmıyor zaman sıkıntım sebebi ile ona bakmadım. Sorgulama tamam. Bunun için sizin ayarladığınız gibi son tarihi güncellediğinizde veriler gelmektedir.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi_2011-02-22.rar (Dosya Boyutu: 83,43 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın BlackEagle Forma koyduğum seçenek düğmesi ile bunu yapmamız mümkün değil mi?
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Mümkün tabi, ancak siz tablonuzda ilgili alanı Evet/Hayır olarak belirlemişsiniz. Bu durumda Evet=-1, Hayır=0 olarak tabloya yerleşmektedir. Elinizdeki örnekte seçenek belirlerken Evet için -1, Hayır için 0 değer atarsanız ve sorgudaki kriteri değiştirirseniz bu da olur. İnceleyin.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi_2011-02-22.rar (Dosya Boyutu: 85,45 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın BlackEagle; Ben tarih filtrelemeyi makro ile yaptım. Değerleri atamasını nasıl ve nerede yapacağım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Bir önceki mesajımda anlattığım üzere, Seçenek için oluşturduğunuz nesnenin özelliklerine bakarsanız orada değer olarak hangi sayıyı aldığını göreceksiniz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 58 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Form Üzerinden Data Filtreleme dufrety 6 109 13/02/2017, 13:10 dufrety
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 71 09/02/2017, 13:26 dufrety
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 56 07/02/2017, 14:01 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya