Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/09/2011 09:43
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
1673
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ozkaweb

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
27/12/2016,10:20
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar;

Benim problemim şöyle,

access formunda buton ile bilgisayardan bir klasör seçtiriyorum. Bu klasör içindeki tüm resimleri sayıp (örnek 216 resim var) bir sonraki aşamada bu resimleri bir web resim galerisi gibi gösterip, her resme tıkladığımda yandaki listbox a atmasını istiyorum.
Burda yapamadığım tek şeyklasör içindeki resimleri küçük resim olarak gösteremiyorum.
Bir fikri yada daha önceden bu ve bunun gibi birşey yapmış olan var mı?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Sitemizde sayın Seruz'un böyle bir çalışması mevcut.
https://www.accesstr.net/konu-toplu-resi...erimi.html

Belki sizin isteğinize göre düzenlenebilir.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
içindeki resimleri klasör gösterme


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Onay Kutusunu İşaretleyince Butonu Gösterme te-kin 6 394 14/08/2017, 19:44 te-kin
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 193 23/07/2017, 21:31 damacanasu
Çözüldü Liste Box In İçindeki Verilerin Hizalanması erensimsek 3 249 19/05/2017, 14:05 erensimsek
Çözüldü Sürekli Formda Resimleri Gösterme estapan 10 578 14/03/2017, 16:16 atoz112
Çözüldü Klasör İçindeki Mdb Uzantılı Dosyaları Silme husem 2 219 13/03/2017, 10:16 husem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.