Klasör içindeki resimleri gösterme
Tarih
02/09/2011 09:43
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
1595
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ozkaweb
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
27/12/2016,10:20
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar;

Benim problemim şöyle,

access formunda buton ile bilgisayardan bir klasör seçtiriyorum. Bu klasör içindeki tüm resimleri sayıp (örnek 216 resim var) bir sonraki aşamada bu resimleri bir web resim galerisi gibi gösterip, her resme tıkladığımda yandaki listbox a atmasını istiyorum.
Burda yapamadığım tek şeyklasör içindeki resimleri küçük resim olarak gösteremiyorum.
Bir fikri yada daha önceden bu ve bunun gibi birşey yapmış olan var mı?
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sitemizde sayın Seruz'un böyle bir çalışması mevcut.
https://www.accesstr.net/konu-toplu-resi...erimi.html

Belki sizin isteğinize göre düzenlenebilir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sürekli Formda Resimleri Gösterme estapan 10 213 14/03/2017, 16:16 atoz112
  Klasör İçindeki Mdb Uzantılı Dosyaları Silme husem 2 78 13/03/2017, 10:16 husem
  Form İçindeki Seçenek Guruplarını Boş Getirme murat dikme 2 92 01/03/2017, 21:23 murat dikme
  Çoklu Resim Gösterme ensar236 6 236 26/02/2017, 19:57 ensar236
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 102 17/02/2017, 21:01 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status