Klasör içindeki resimleri gösterme
Tarih
02/09/2011 09:43
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
1565
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ozkaweb
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
27/12/2016,10:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar;

Benim problemim şöyle,

access formunda buton ile bilgisayardan bir klasör seçtiriyorum. Bu klasör içindeki tüm resimleri sayıp (örnek 216 resim var) bir sonraki aşamada bu resimleri bir web resim galerisi gibi gösterip, her resme tıkladığımda yandaki listbox a atmasını istiyorum.
Burda yapamadığım tek şeyklasör içindeki resimleri küçük resim olarak gösteremiyorum.
Bir fikri yada daha önceden bu ve bunun gibi birşey yapmış olan var mı?
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Sitemizde sayın Seruz'un böyle bir çalışması mevcut.
https://www.accesstr.net/konu-toplu-resi...erimi.html

Belki sizin isteğinize göre düzenlenebilir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 55 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 116 06/02/2017, 08:53 haziran4
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 168 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 250 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 203 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya