Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2012 23:30
Konu Sahibi
sdemirhan2478
Yorumlar
3
Okunma
4548
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sdemirhan2478

Üye
215
 46
 6
 19
 04/11/2008
0
 Denizli
 
 Ofis 2003
 23/07/2018,09:18
merhaba arkadaşlar en sonunda bende .nete terfi edebildim elbette ilk yaptığım program benim için artık klasik olan kitap arşiv ve takip programımın son versiyonu oldu bence daha önceki Access ve vb6 ile yaptığım hallerinden daha iyi ve daha düzenli oldu ve dışardan txt pdf rft cbr gibi formatlarıda artık açıp okuyo olması benim evde başka programları açma ihtiyacımı kaldırdı.. beğenicekmisiniz bakalım

açık kod vb.net 2010 pro ( kitap kapak resimleri azaltıldı 2 mb)
http://www.mediafire.com/download.php?frt2uy3g4ykcg1i

setup kurulumlu (benim evdeki hali ile full 22 mb)
http://www.mediafire.com/download.php?7rc885dgd8gngn9

[Resim: 13542242451.jpg]

[Resim: 13542242452.jpg]

[Resim: 13542242791.jpg]

[Resim: 13542242792.jpg]
windows xp sp3 + vb.net 2010 pro



alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Tasarım açısından biraz daha iyi olabilirdi. Ciddi emek sarf edilmiş programda tebrikler. Proje dosyası çalışmadı doğal olarak. Kullanılan DLL bende olmadığından çalışmadı. Exe olan hali problemsiz çalıştı. Okuma vb. özellikler oldukça iyi ancak bu kadar uğraştığınız programın butonları vs. neden bu kadar kötü anlayamadım. Tebrikler oldukça iyi olmuş.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

sdemirhan2478

Üye
215
 46
 6
 19
 04/11/2008
0
 Denizli
 
 Ofis 2003
 23/07/2018,09:18
eleştirinizde size katılmadığımı söyleyemiycem kodlardan çok butonlarla uğraştım desem inanırmısınız. görsellik tasarlamada biraz zayıf kalıyorum ama anlamadığım tasarımın çalışmaması. içersinde dll dosyaları vardı Visual Studio 2010\Projects\yux_3163\yux_3163\bin\Debug içersinde tüm ocx ve dll dosyaları mevcut :
yux_cbr.ocx resim ve cbr ocx i
yine unrarnet.dll aynı klasörde , AcroPDFLib.dll ise acrobat reader x in dllsi
yukarda belirttiğim üzere .net ile ilk defa çalışıyorum eğer eksik olan gerekli bir dosya var ise yükliyebilirim birde dün 64 bi w7 ile resim cbr dosya açan form çalışmadı birde gezgin formu hatalı işlem yapıp bendeki gibi çalışmıyo neyse dedim yeni bilgisayarımı 3-4 aya kadar alıcam bu 2004 model tosbadan kurtulunca 64 bit üzerinden tekrar yapıcam o zaman söz tuş takımlarım daha güzel olucak , olmadı tuşları ptal edip menü ve klavye kısayolları düşünüyorum..



DUAYEN

Destek
23724
Sü.... Ar....
 36
 71
 1.026
 13/08/2010
279
 Yozgat
 
 Ofis 2007
 18/04/2018,17:46
Teşekkürler.


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kira Takip programı Mecnun24 2 8.967 11/04/2019, 19:18
Son Yorum: vanlı
  Veresiye, Taksit, Kasa Ve Stok Takip programı Mecnun24 39 11.361 21/11/2018, 09:28
Son Yorum: hüse kara
  Fatura Yazdırma Programı drummers 5 495 02/11/2018, 12:18
Son Yorum: alpeki99
Lightbulb Vb.net Youtube Mp3 İndirme programı BİLLY THE KID 1 442 27/08/2018, 19:06
Son Yorum: xNexus
Its My Birthday! Veresiye Programı. xNexus 2 645 27/07/2018, 11:35
Son Yorum: xNexus

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.