Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/02/2019 21:42
Konu Sahibi
te-kin
Yorumlar
6
Okunma
293
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 32
 95
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 Dün,03:46
Çözüldü 
Arkadaşlar kimliknumarasının ilk 7 rakamını * karekteri ile nasıl gizleyebiliri. ve bir buton yardımı ile nasıl hepsini gösterilmesini sağlayabiliriz.

örn: *******8542 şeklinde gösterilecek.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,13:06
@mehmetdemiral'ın Access ve Vb’de Karaktersel ve Sayısal Fonksiyonlar -1- Bağlantısındaki konusunu inceleyin, fikir verecektir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 32
 95
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 Dün,03:46
sn,[b]ozanakkaya[/b] fonksiyonları ,nceledim ama istediğim şekilde kullanabileceğim fonsiyon bulamadım. sizin bu konuda fikriniz var ise, yardımlarınızı beklerim.



haliliyas

Uzman
65596
Ha.... Ya....
 Belirtilmemiş
 23
 1.024
 30/07/2014
172
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,12:23
dolaylı bir yol olacak ama eğer değeri veri tabanından alıyorsa aşağıdaki gibi bir fonksiyon düşünüle bilir

Visual Basic Code
metin1.value = "*******" & mid(metintcno.value,8) 


mid ( dize, başlangıç ,[uzunluk ] )



te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 32
 95
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 Dün,03:46
evet bu şekilde kullanılabiliyor ama tc nin tamamnı görmek gerektiğinde malesef ilk 7 rakamını siliyor.



haliliyas

Uzman
65596
Ha.... Ya....
 Belirtilmemiş
 23
 1.024
 30/07/2014
172
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,12:23
metin kutusu değeri nereden alıyor
2 metin kutusu koyarsınız 1. kutu kaynağını tablodan (görünmez olarak ayarlarsınız) alır öbürü 
2. kutu da yukardaki kodla 1.den alır. butonun kodu da

Kod:
metin2.value = metin1.value 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusunda Veriyi Görmek Ama Kimlik Cinsinden Kaydetmek notrino 11 437 24/12/2018, 15:22
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kimlik Aktarımı Hakkında notrino 1 177 22/10/2018, 20:39
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Yeni Kimlik No Üretimi Hakkında notrino 3 234 11/10/2018, 06:25
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Açılan Kutuda Kimlik Kaydı Problemi notrino 3 241 26/09/2018, 17:09
Son Yorum: notrino
Çözüldü Form'da Kimlik(Id) alanına elle değer girilebilmesi. İbrahim Şenol 12 1.132 27/03/2017, 11:34
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.