Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/01/2014 14:36
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
12
Okunma
1892
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sansar55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Kolay gelsin arkadaşlar. veresiye takip programı kullanıyorum. ben bu programa stok durumuda ekledim. stok durumunu ekleyince veresiye takip formundaki veriler ekrana geç gelmeye başladı mouse yi üzerinde getirdiğimde veriler gelmeye başladı sebebi ne olabilir. eğer gerek olursa programı akşam ekleyebilirm. tşkr ederim..


Ek Dosyalar
.rar   örnekk.rar (Dosya Boyutu: 548,33 KB / İndirme Sayısı: 13)
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:24
Çözüldü 
Sebebi çok olabilir en güzeli örneğini eklemek olacak .


Cevapla

sansar55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
akşam eve gittimğimde ilk işim örneği eklemek olacak.. kısaca anlatim.. Shift ile girdiğimde hiç bir sorun yok. ama kullanıcı adı ile girdiğimde veriler gelmiyor gelmesi için fareyi üzerinde gezdirmem gerekiyor. ve f5 yenile makrosuda kullanıcı adı ile giriş yaptığımda salt okunur hatası veriyor. örneği eklicem ilginiz için teşekkür ederim..


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

AMED AMEDOGLU

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
2
11/10/2013
0
29/05/2014,14:06
Çözüldü 
programı d ye kaydedim kısayolunu masaüstüne atın veriler fazlaysa kasar


+repBİLDİGİNİ PAYLAŞMAK SÜNNETTİR +rep
Cevapla

sansar55

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
örneği ekledim kullanıcı şifresi 1.. form adı müsteriler ana menüden giriş için satış işlemleri


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:24
Çözüldü 
hataların var misal
form adlarını birleşik yazmalısın( misal... "hareket alt formu1" yerine "hareket_alt_formu1" şeklinde yazmalısın
ayrıca "tborc" isimli alanı " Formun geçerli oldugunda" olayında toplatınca veri hızlı gelir,diğerlerinine bu şekilde yapabilirsin ama tabi form adlarını yukarıdaki gibi birleşik yazmadığınden hata alırsın önce form adlarını düzeltmelisin

örneğin ekte


Ek Dosyalar
.rar   örnekk-Celoyce.rar (Dosya Boyutu: 563,95 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 529 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Listboxlara Getirilen Verilerin Tıklamasız Seçilmesi unmercy 5 483 01/06/2017, 01:02 ozanakkaya
Çözüldü Liste Box In İçindeki Verilerin Hizalanması erensimsek 3 248 19/05/2017, 14:05 erensimsek
Çözüldü listeden Seçilen Kaydın Forma Gelmesi U.ALTUN 15 1.048 14/03/2017, 15:33 atoz112
Çözüldü Sorguda Id Numarası Yerine İlişkili Tablodaki Adının Gelmesi cazcaz678 4 363 04/03/2017, 18:46 cazcaz678

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.